Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
1 χταπόδι, 1½-2 κιλά, καθαρισμένο, χωρισμένο στα πλοκάμια του (η κουκούλα κομμένη στα δύο) 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, περασμένα από τον χοντρό τρίφτη 3[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 χταπόδι 1 κιλο 10 κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζ. μπαλσάμικο 1/2 φλιτζ. κονιάκ 1,2 φλιτζ. γλυκό λευκό κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 κουτ.σούπας μέλι θυμαρίσιο [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΖουμερό και θαλασσινό ορεκτικό για να το συνοδέψτε μαζί με ψωμάκι Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 60΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ πιο κλασικός τρόπος μαγειρέματος για το χταπόδι. Μαζί με τη χταποδομακαρονάδα , είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά, που μπορεί κανείς να απολαύσει. Ειδικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛαχταριστό χταπόδι μία μοναδική νοστιμιά στο τραπέζι σας. Συνταγή : Άγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : Για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 1 χταπόδι 1 κιλό 10 κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζ. μπαλσάμικο 1/2 φλιτζ. κονιάκ 1,2 φλιτζ. γλυκό λευκό κρασί 1 δαφνόφυλλο 1 κουτ.σούπας μέλι θυμαρίσιο 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά : 2 κιλά χταπόδι καθαρισμένο , πλυμένο και στραγγισμένο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κοφτή κουταλιά σούπας ζάχαρη 2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟ πιο κλασικός τρόπος μαγειρέματος για το χταπόδι. Μαζί με τη χταποδομακαρονάδα , είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά, που μπορεί κανείς να απολαύσει. Ειδικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΖουμερό και θαλασσινό ορεκτικό για να το συνοδέψτε μαζί με το ούζο σας ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6 άτομα 1 χταπόδι 1 1/2 κιλό 2 κιλά καλαμάρια,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 χταπόδι καθαρισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 2-3 ξερά κρεμμυδάκια χοντροκομμένα στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr