Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τα τρώτε στα μέρη σας; Η σημερινή ανάρτηση δεν είναι ακριβώς συνταγή. Είναι περισσότερο πληροφορία για τη συνήθεια των κρητικών να τρώνε ακόμη και τα φύλλα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΤο φύλλο αυτό το φτιάχνει η μανούλα μου όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου. Είναι εύκολο και πεντανόστιμο. Συνήθως εκείνη ζυμώνει και εγώ ετοιμάζω την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝα λοιπόν, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην πίτα με τις 2 τεχνικές ανοίγματος φύλλου. Την τρίτη τεχνική θα σας την δώσω στην τρίτη ανάρτηση αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 Κιλό Αλεύρι 1 βιτάμ όχι σοφτ 2 κουταλιές αλάτι 6 κουταλιές λάδι 2 φλυτζάνια νερό περίπου Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.Αφήνουμε 15΄να σταθεί και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠριν λίγες μέρες είχα γράψει για φύλλο με τη μηχανή . Σήμερα, κοιτάζοντας τα πρόχειρα που είχα, είδα πως είχα σημειώσει τα υλικά για φύλλο στο χέρι. Που είν'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΔεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή . Με αυτό εδώ το υπέροχο φύλλο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦΥΛΛΟ ΣΠΙΤΙΚΟ Βασική συνταγή Υλικά 4 φλιτζάνια αλεύρι 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το άλειμμα των φύλλων 2 κουταλιές γλυκού αλάτι νερό[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο σημερινό θα είναι κατά κύριο λόγο φωτογραφικό. Για να ισορροπήσουμε το προχτεσινό της χαβίτσας που δεν είχε καθόλου φωτογραφίες. Να κρατήσουμε το ισοζύγιο.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr