Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Εύκολο σπιτικό φύλλο για κάθε είδους πίτα με ελάχιστα υλικά. Τραγανό! Τριφτό! Νόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι 1 και 1/2 ποτήρι του νερού νερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες σε λωρίδες πιπεριές:[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 7 σπιτικά φύλλα κρούστας 750 γρ. αλεύρι 4 κ.σ. σπορέλαιο ή πολύ ελαφρύ ελαιόλαδο 1-1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ξύδι 1-3/4 φλ. νερό περίπου (όσο πάρει) 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΦύλλο για πίτες, που θυμίζει το κουρού, αλλά είναι διαφορετικό. Μοιάζει περισσότερο με το χωριάτικο, αλλά είναι πιο τραγανό. Γίνεται πολύ ωραίο και είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓιατί να αγοράζουμε φύλλα, όταν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, καλύτερα από του εμπορίου; Πολύ ωραίο φύλλο, τραγανό, κατάλληλο για τυρόπιτες, αλλά και όποια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουμε πίτα με ένα κλασικό, χωριάτικο, σπιτικό φύλλο και να μην γίνει πεντανόστιμη και τραγανή . Με αυτό εδώ το υπέροχο φύλλο,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν λίγες μέρες είχα γράψει για φύλλο με τη μηχανή . Σήμερα, κοιτάζοντας τα πρόχειρα που είχα, είδα πως είχα σημειώσει τα υλικά για φύλλο στο χέρι. Που είν'[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΈχουμε σχέδια να φτιάξουμε πίτα αυτή την εβδομάδα γι' αυτό και αποφάσισα να σας δώσω τη συνταγή για το φύλλο της πίτας ξεχωριστά από την γέμιση. Το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 450 gr ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 300 gr ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ. Σ. ΞΥΔΙ 1½ ΠΟΤ. ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1½ Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΠρόκειται για φύλλο χωριάτικο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και ταιριάζει για αλμυρές αλλά και γλυκιές πίτες. Η γεύση, η όψη, αλλά και η υφή του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: άγρια και καλλιεργημένα 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά αλεύρι όσο πάρει (περίπου ένα κιλό) 1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι νερό αλάτι Παρασκευή « Ανακατεύουμε σε λεκανίτσα το[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΝα λοιπόν, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην πίτα με τις 2 τεχνικές ανοίγματος φύλλου. Την τρίτη τεχνική θα σας την δώσω στην τρίτη ανάρτηση αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερό 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό χυμό από 1/4 λεμόνι 1 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤο φύλλο αυτό το φτιάχνει η μανούλα μου όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου. Είναι εύκολο και πεντανόστιμο. Συνήθως εκείνη ζυμώνει και εγώ ετοιμάζω την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά για το φύλλο 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 8 κ.σ ελαιόλαδο 4 κ.σ ξύδι 1 πρέζα αλάτι νερό όσο πάρει 125 γρ μαργαρίνη και 125 γρ ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr