Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, είναι το βύσσινο. Είναι το πρώτο γλυκό κουταλιού που έφτιαξα και το φτιάχνω από τότε σχεδόν κάθε χρόνο. Φτιάχνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο γλυκάκι αυτό είναι υπέροχο όπως βλέπετε στην όψη. Σας υπόσχομαι λοιπόν ότι εκτός από την εμφάνιση, η φίνα γεύση του θα απογειώσει τον ουρανίσκο σας και θα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοιος αντιστέκεται στο υπέροχο άρωμα της φράουλας... Υπέροχο αρωματικό γλυκό κουταλιού φράουλα. Μαριναρισμένες με ούζο, τσίπουρο, και βανίλια Μαδαγασκάρης.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά 1200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβακια 6 ποτήρια ζάχαρη 8 ποτήρια νερό 2 ξύλα κανέλας 2 λεμόνια τον χυμο 3 κουταλιές γλυκόζη Εκτέλεση[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο ακτινίδιο, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και απαραίτητα φρούτα, που γίνονται πολύ ξεχωριστό γλυκό του κουταλιού, μαρμελάδα , αλλά κι ένα απίθανο λικέρ .[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και κομμένο σε κυβακια 6 ποτήρια ζάχαρη 8 ποτήρια νερό 2 ξύλα κανέλας 2 λεμόνια τον χυμο 3 κουταλιές γλυκόζη [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest 3-4 βαζάκια , Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος : 5€ Υλικά: 5 πορτοκάλια Ζάχαρη[...]
Πηγή: foodtrails.grΈνα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, που μπορεί να γίνει κίτρινο ή κόκκινο, ανάλογα πως μας αρέσει. Αν το θέλουμε κίτρινο και μαλακό, το φτιάχνουμε σύμφωνα με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠαραδοσιακό κι αγαπημένο γλυκό της Εύβοιας που οι νοικοκυρές εντάσσουν στα γλυκά του σπιτιού τους. Από την κ. Σοφία Εφη Λούκα -Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ Αγ. Ιωάννης[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΛεμονάκι μυρωδάτο, υπέροχο που θα σας μείνει αξέχαστο το αυθεντικό άρωμα του και η καταπληκτική γεύση του. Δοκιμάστε το. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒρήκα στη λαϊκή αγορά ωραίο φρέσκο βύσσινο και πήρα να φτιάξουμε το γλυκό. Όλα τα χρόνια το έφτιαχνε η μητέρα μου (γιαγιά), αλλά από φέτος αποφάσισα να το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο περγαμόντο μου, για να τελειώνουμε (;) με τα εσπεριδοειδή για φέτος! Το πιο αρωματικό, το πιο φίνο, το πιο διάφανο γλυκό του κουταλιού είναι κατά τη γνώμη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό φράουλες 750 γραμμάρια ζάχαρη χυμό από 1 λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλέγουμε φράουλες μεγάλες και αγουρωπές. Κόβουμε το κοτσάνι και τις πλένουμε καλά.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘεωρώ ότι το γλυκό κεράσι είναι από τα πιο αρχοντικά γλυκά του κουταλιού, εσείς συμφωνείτε ?? Το σπιτικό γλυκό μπορεί να μην έχει το χρώμα και να μην είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤώρα που οι φράουλες είναι στην εποχής τους προσπαθώ με κάθε τρόπο να κλείσω το άρωμα τους σε βάζα ώστε να τις απολαμβάνουμε και τον υπόλοιπο χρόνο, μιας και[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά 1 kg φράουλες 600-800 γρ. ζάχαρη χυμός 2 πορτοκαλιών 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ. κονιάκ 1 βανίλια 2 κ.σ. χυμός λεμονιού Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο απόλυτο γλυκάκι για να περιχύσουμε πάνω από το παγωτό μας ή τη βάφλα μας ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...!!! Το λατρεύω που έχει αυτή την υπόξινη γεύση, είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr0.5 κιλό βύσσινα 500 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 1 κ.τ.γ χυμό λεμονιού Οδηγίες Πλένουμε πολύ καλά τα βύσσινα, αφαιρούμε τα κουκούτσια με το ειδικό μηχάνημα, αν δεν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr