Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Αυτή η συνταγή προέκυψε κατά λάθος, ενώ ο αρχικός στόχος ήταν... μαρμελάδα! Είναι όμως πολύ νόστιμη και την προτιμήσαμε!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μούρα (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις δυο τελευταίες εβδομάδες, διαπιστώνω ότι στα πιο δημοφιλή posts του blog, στη διπλανή στήλη, εμφανίζονται τα γλυκά με κυδώνια ( πελτές , κυδωνόπαστο ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαββατοκύριακο!!!! Πρωινό ήρεμο, πλήρες! Χυμός, γάλα, καφές, ψωμί με βούτυρο και μέλι ή μαρμελάδα! Ο ήλιος να λάμπει ανοιξιάτικος κι ένας καφές να στέκεται στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚερασάκια αγαπημένα. Το πιο αγαπημένο μου φρούτο του καλοκαιριού. Μπορώ να τρώω όλη μέρα κεράσια! Τα λατρεύω. Σαν φρούτο, σαν γλυκό, σαν μαρμελάδα. Για το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει γλυκό κουταλιού ακτινίδιο; Αν όχι, σκεφτείτε το. Αν σας αρέσουν τα γλυκά κουταλιού, θα το αγαπήσετε ΚΑΙ αυτό! Καλό Σαββατοκύριακο! Εμένα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 κιλό φράουλες 800 γρ. ζάχαρη 1. Γίνεται ακριβώς όπως η μαρμελάδα φράουλα μόνο που δεν πολτοποιούμε το φρούτο. 2. Διαλέγουμε μικρές φράουλες όταν είναι η[...]
Πηγή: cooktherapy.grΘυμάμαι τον εαυτό μου φοιτήτρια, όταν είχα αγοράσει το πρώτο μου βιβλίο μαγειρικής, ένα μικρό της Χ. Παραδείση, και προσπαθούσα να καλύψω τις διατροφικές μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣας είχα υποσχεθεί ότι θα ακολουθήσει συνταγή με γλυκό κεράσι. Ήρθε λοιπόν η ώρα του μιας και βρήκα τα κατάλληλα κεράσια. Για μένα τα πλέον κατάλληλα για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤώρα που οι φράουλες είναι στην εποχής τους προσπαθώ με κάθε τρόπο να κλείσω το άρωμα τους σε βάζα ώστε να τις απολαμβάνουμε και τον υπόλοιπο χρόνο, μιας και[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΠριν λίγες μέρες έδωσα υπόσχεση ότι θα σας δώσω λίγα λόγια για τις τεχνικές των γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων. Αν κι είμαι πολύ πιεσμένη από χρόνο, και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌταν έφτιαξα το γλυκό σύκο με τα άγουρα συκαλάκια η Χρύσα μου είχε γράψει για γλυκό σύκο αλλά το ώριμο. Αυτό βέβαια είχε μπει καλά στο μυαλό μου και περίμενα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα σταφύλια για λίγο ακόμη θα είναι κατάλληλα για γλυκό, όταν ζητάτε ρωτήστε αν είναι σκεπασμένα, έχει κάποιο νόημα στην ωριμότητα τους. Θα πρέπει να έχουν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγόρασα κυδώνια το σκ για να φτιάξω γλυκό. Τρία μεγάλα κυδώνια, 1.200 γρ. Συνήθως μου χαρίζουν αλλά με παιδεύουν πολύ γιατί είναι μικρά, σκληρά και χτυπημένα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι συκιές μου είναι γεμάτες σύκα κι εγώ δεν ξέρω αν θα προλάβω να μαζέψω για να τα κάνω γλυκό. Πνίγομαι αυτό τον καιρό και ούτε σύκα να μαζέψω δεν προλαβαίνω.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, η μάνα μου έφτιαχνε κάθε χρόνο νεράντζι και άλλα γλυκά του κουταλιού. Ποτέ δεν έλειπαν τα γλυκά κουταλιού από το σπίτι. Ένα γλυκάκι υπήρχε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΆλλο ένα λάφυρο της βόλτας στο κοντινό κτήμα, ήταν μούρα (μούρες όπως τις λέγαμε εμείς από μικρά), από μουριά (κατά το πορτοκαλάδα από πορτοκάλια! χαχα!). Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. δήμαρχο Στυρέων Η φράουλα είναι ένα υπέροχο αλλά ευαίσθητο φρούτο. Δίνει τέλειες μαρμελάδες και γίνεται καταπληκτικό γλυκό του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr