Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά του κουταλιού, είναι το βύσσινο. Είναι το πρώτο γλυκό κουταλιού που έφτιαξα και το φτιάχνω από τότε σχεδόν κάθε χρόνο. Φτιάχνω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο αρωματικά γλυκά κουταλιού, είναι αδιαμφισβήτητα το περγαμόντο. Ένα από τα καλά όταν ζεις σε επαρχία, είναι ότι μπορείς ακόμα να βρεις τέτοια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι πρώτες φραουλίτσες έκαναν την εμφάνισή τους και οι φραουλονοστιμιές θα νοστιμίσουν και πάλι τις μέρες μας! Κάθε χρόνο θα αγοράσω μπόλικες φράουλες για να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό τότε που η φίλη της γιαγιάς μου η κυρία Ευθυμία, της έδωσε αυτή τη συνταγή για το κιτρολέμονο, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ᾿50, ελάχιστες ήταν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο πορτοκάλι, είναι ένα από τα γλυκά που μπορούμε να τα φτιάξουμε με δύο τρόπους. Γίνεται ωραιότατο φτιάχνοντάς το μόνο με τις φλούδες τυλιχτές, αλλά και με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ Αγαπώ ιδιαίτερα όλα τα εσπεριδοειδή. Λατρεύω τα αιθέρια έλαια τους! Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να καλλιεργήσω εσπεριδοειδή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό τα πιο ωραία γλυκά του κουταλιού και το πιο αγαπημένο του γιου μου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να διαλέξουμε αγουρωπά, φρέσκα βερύκοκα και το αποτέλεσμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌπου S.P.=Στέλιος Παρλιάρος=όπου Στέλιος Παρλιάρος=εγγύηση! Δεν έχω φτιάξει ή φάει γλυκό του που δεν είναι "επικό"... Βρήκα τη συνταγή του στο διαδίκτυο κι[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΜόλις προλαβαίνουμε! Τα πράσινα καρυδάκια είναι στην ώρα τους για γλυκό αυτή την εποχή. Π ρέπει να κόψουμε τα καρυδάκια μας από τα μέσα Μαΐου ως τις αρχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌποτε πήγαινα παλιά στην Κέρκυρα, φρόντιζα να πάρω κουμ κουάτ. Το δεντράκι ναι μεν ευδοκιμεί εκεί, στη βόρεια πλευρά του νησιού, αλλά τώρα πια, έχουν γίνει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr...ένα γλυκό σε 30 λεπτά! Την προηγούμενη Τετάρτη στο σεμινάριο που παρακολουθώ ετοιμάσαμε διάφορα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ. Μεταξύ αυτών[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕποχή για γλυκά του κουταλιού. Τα εσπεριδοειδή είναι στο φόρτε τους και είναι ώρα να τα αξιοποιήσουμε. Γλυκάκια υγιεινά, μυρωδάτα , που καταναλώνονται και από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν ήμουν μικρή, η μάνα μου έφτιαχνε κάθε χρόνο νεράντζι και άλλα γλυκά του κουταλιού. Ποτέ δεν έλειπαν τα γλυκά κουταλιού από το σπίτι. Ένα γλυκάκι υπήρχε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΆλλο ένα λάφυρο της βόλτας στο κοντινό κτήμα, ήταν μούρα (μούρες όπως τις λέγαμε εμείς από μικρά), από μουριά (κατά το πορτοκαλάδα από πορτοκάλια! χαχα!). Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν τρία χρόνια, ετοίμαζα ένα ποστ να βάλω με βύσσινο: το βύσσινο και η άπιστη Κική. Ναι ναι! Τέτοιο τίτλο είχε, αλλά δεν βγήκε τελικά ποτέ στον αέρα. Πολλές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα ωραία πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα! Έτσι λέει ο λαός. Ένα "πράγμα" λοιπόν που έχω χαρεί μέσα από το blogging, είναι οι φιλίες που έχουν αναπτυχθεί.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα νόστιμα αλλά και ευαίσθητα γλυκάκια του καλοκαιριού (για ακρίβεια τέλους της Άνοιξης) είναι η φραουλίτσα. Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ. Μην[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr