Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Η συνταγή ειναι του Στέλιου Παρλιάρου απο την εκπομπη ''Γλυκες αλχημείες''. Υλικά 18 μεγάλα ντοματίνια 400 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό ½ κουτ. του[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή μου την έδωσε η Γιώτα που έχει τσιπουράδικο στη Χαλκίδα πίσω από το ΙΚΑ και κάθε φορά που πάμε εκεί για φαγητό, μας κερνάει και το γλυκάκι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν τρία χρόνια, ετοίμαζα ένα ποστ να βάλω με βύσσινο: το βύσσινο και η άπιστη Κική. Ναι ναι! Τέτοιο τίτλο είχε, αλλά δεν βγήκε τελικά ποτέ στον αέρα. Πολλές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα ωραία πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα! Έτσι λέει ο λαός. Ένα "πράγμα" λοιπόν που έχω χαρεί μέσα από το blogging, είναι οι φιλίες που έχουν αναπτυχθεί.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσει το σταφυλάκι γλυκό; Για να δω χεράκια! Εμένα μου αρέσει πολύ! Συνοδεύει το γιαουρτάκι μου το χειμώνα. Η σουλτανίνα γίνεται υπέροχο γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας, είναι γνωστό ότι είναι τα γλυκά κουταλιού, για τα οποία έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Δυο λέξεις, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια την κρέμα: 1 μπαστουνάκι βανίλια 200 γρ. ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 150 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλα ζελατίνης 400 γρ. στραγγιστό Ελληνικό γιαούρτι 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα γλυκό μανιτάρι. Μην σας φαίνεται παράξενο , γίνεται και το μανιτάρι γλυκό. Φυσικά μόνο το άγριο νεραντζάκι , ο κανθαρίσκος. Αυτές[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΈνα γλυκό κουταλιού που φτιάχνω πολύ συχνά γιατί α)είναι πεντανόστιμο (το άρωμα της μαστίχας είναι ανεπανάληπτο με την φράουλα), β)είναι πανεύκολο,[...]
Πηγή: greekmasa.grΕπειδή τούτος ο μήνας είναι ο καλύτερος για τα σταφύλια, πάντα η γιαγιά μου και η μάνα μου έφτιαχναν γλυκό του κουταλιού σταφύλι, που συνόδευε τον χειμώνα (αν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜη σας παραξενεύει η εποχή, ακόμη και τώρα προλαβαίνουμε να φτιάξουμε το σταφυλάκι μας και να συνοδεύουμε τον καφέ μας ή το γιαουρτάκι μας το χειμώνα.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈρωτας με την πρώτη ματιά. Το είδα για πρώτη φορά στο .TanteKiki και είχαν περάσει 5 μήνες σχεδόν. Μετά ήρθε η Μάνα του ..λόχου και με κατατρόπωσε.Η αλήθεια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΣε αυτό το γλυκάκι ακολούθησα τη συνταγή της Αμαλίας από τις Συνταγές Καρδιάς, δείτε εδώ ( http://syntageskardias.blogspot.com/2009/06/blog-post_30.html ) και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr2 φακελάκια σκόνη ζελατίνης, με ουδέτερη γεύση 2 φλιτζάνια γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, κρατάμε το σιρόπι 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την κρέμα: 1 μπαστουνάκι βανίλια 200 γρ. ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 150 γρ. κρέμα γάλακτος 2 φύλλα ζελατίνης 400 γρ. στραγγιστό Ελληνικό γιαούρτι 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 1/2 κιλά αγριοβύσσινα 10 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό 1/4 φλιτζανιού φρεσκοστιμμένος χυμός λεμονιού Ξεπλένετε πολύ καλά τα βύσσινα και τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ αλήθεια είναι ότι το έχω παρακάνει με τα γλυκά στις τελευταίες αναρτήσεις. Οι τακτικοί επισκέπτες του blog έχουν κάθε δίκιο να σκεφτούν ότι δεν κάνω άλλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr