Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Για οσους δεν νηστεύουν το λαδι ενα νόστιμο, μυρωδάτο κεικ. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σπορέλαιο 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. καρότο ξυσμένο 1 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ 1 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ 3 κ.σ κακάο 1 κούπα ζάχαρη 1 κ.γ κοφτό σόδα (εγώ βαζω 1/2) 1/2 κ.γ αλάτι 1 κ.σ ξυδι 1 βανίλια (εγώ βάζω και 1 πρέζα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝηστίσιμο κέικ !! Υλικά ½ κούπα σπορέλαιο ¾ κούπας χυμό πορτοκαλιού ¼ κούπας νερό 2 κουτ. σούπας κονιάκ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝηστίσιμο κέικ !! Υλικά ½ κούπα σπορέλαιο ¾ κούπας χυμό πορτοκαλιού ¼ κούπας νερό 2 κουτ. σούπας κονιάκ 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ 1 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ 3 κ.σ κακάο 1 κούπα ζάχαρη 1 κ.γ κοφτό σόδα (εγώ βαζω 1/2) 1/2 κ.γ αλάτι 1 κ.σ ξυδι 1 βανίλια (εγώ βάζω και 1 πρέζα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦΤΩΧΟ! Το αφράτο ,πεντανοστιμο νηστίσιμο,κέικ της Σαρακοστής που είναι πλούσιο σε γεύση! Πανεύκολο στην παρασκευή του δεν θα χρειαστούμε καθόλου μίξερ.. Για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤην συνταγή την βρήκα πριν πολλά χρόνια σε ένα περιοδικό και είναι της Β. Αλεξιάδου. Γίνεται πολύ αφράτο κέικ και το κάνω και εκτός νηστείας πολλές φορές.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι 1 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού λάδι καλό 1/2 φλιτζάνι σταφίδες ξανθιές 1/2 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα[...]
Πηγή: sidages.grΤην συνταγή την βρήκα πριν πολλά χρόνια σε ένα περιοδικό και είναι της Β. Αλεξιάδου. Γίνεται πολύ αφράτο κέικ και το κάνω και εκτός νηστείας πολλές φορές.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κούπα του καφέ κοπανισμένα καρύδια 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 320 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλιά του γλυκού σόδα [...]
Πηγή: sidagi.gr