Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Ένα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΨΩΜΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ Ενα νόστιμο ψωμάκι, που συγγενεύει πολύ με το αλμυρό πλάμ κεϊκ. Η ρικόττα εκτός απο γεύση προσθέτει και υγρασία στην ζύμη, ενώ το μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 4 φλιτζάνια αλεύρι σταρένιο σκληρό 3 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης 2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 2/3 του[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν είναι ένα αλμυρό κέικ, μην το «αντιμετωπίσετε» ως τέτοιο, είναι ψωμί …… ψωμάκι!! Ένα υπέροχο ψωμάκι, που θα συνοδεύσει τα λαδερά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣταρένιο, σικάλεως, πολύσπορο, χωριάτικο ή με προζύμι; Σε κάθε του εκδοχή το ψωμί είναι η υπ'αριθμόν ένα προμήθεια για κάθε σπίτι, η πρώτη αγορά της μέρας[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τη ζύμη 500γρ. αλεύρι 25γρ. μαργαρίνη 25γρ. νωπή μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 25ml γάλα 250ml νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 60γρ. λιαστές ντομάτες 50γρ. ανθότυρο[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦρεσκότατο ψωμάκι ολικής αλέσεως με ξηρούς καρπούς. Από τα χεράκια μου και με ελάχιστο κόπο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τολμήστε το! Για να ξέρετε τι τρώτε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 18 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 300 ml νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2 άτομα 2 φέτες τόστ 1 καρότο ½ φινόκιο 1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο 2 φέτες καπνιστός σολωμός 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό[...]
Πηγή: sidagi.grΨωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΨωμάκι από τα χεράκια σου; Ναι! Θέλεις να το εμπλουτίσεις λίγο περσσότερο; Ένα πολύ αφράτο, γλυκό και γευστικό ψωμί με κολοκύθι. Απολαυστικό τόσο για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html