Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γρ. αλεύρι άσπρο 50 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 500 γρ. μπύρα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρι 1 φλυτζάνι καρύδια, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια αλεύρι 250 γραμμάρια σιμιγδάλι 175 ml νερό 10 γραμμάρια αλάτι 170 γραμμάρια φρέσκια μαγιά 125 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 κρόκος[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 1 κουτί μπύρα 1 κούπα τριμμένο σκληρό τυρί (φέτα) 3 κούπες αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι τσαγιού μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Δείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
Υλικά: Για 4-6 άτομα 3 ώριμες μπανάνες 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1[...]
Πηγή: sidagi.grΨωμάκι έκανα φίλοι μου σήμερα αν και δεν είμαι πολύ καλά. Μάλλον κρύωσα και πάω να κάνω πυρετό.Θα φωνάζει η Αχτίδα που κυκλοφορώ με τη φανέλλα και κρυώνω.[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 αυγά 1 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη σκούρα 1 φλιτζάνι σταρένιο αλεύρι 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2κουτ.τσαγ. σόδα 1κουτ.τσαγ. ανακατεμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρόκειται για σπιτικό χωριάτικο ψωμί, πολύ μαλακό και διατηρείται για 10 ημέρες μαλακό και νόστιμο. Ιδανικό και πολύ θρεπτικό για παιδιά. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο ψωμί για κάθε μέρα. Τι χρειαζόμαστε: 750 γρ. αλεύρι κίτρινο 1 κουταλάκι αλάτι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 αυγό 1 φλυτζάνι χλιαρό γάλα 1/4 του φλυτζανιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί να πει κανείς για τα πρωινά με ψωμί με ζάχαρη, το απόλυτο must μιας άλλης νιότης, που δεν είχε kinder αυγουλάκια και τυράκια mini-babybel. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι 3 αυγά 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα λίγο κόκκινο πιπέρι λίγο μαύρο[...]
Πηγή: sidagi.gr