Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Εύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr4 φλ. αλεύρι από σκληρό σιτάρι για ψωμί (500 γρ.) 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μαγιά σε σκόνη 1 κ.γ βύνη σε σκόνη (ή χαρουπάλευρο ή ζάχαρη) 2[...]
Πηγή: argiro.grΨωμάκια μικρά στρογγυλά για λαχταριστά σάντουιτς, ορθογώνια για φέτες των τοστ μας και καρβέλι για το μεσημεριανό μας φαγητό. Όπως και να το δείτε είναι ένα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥλικά: 400 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 300 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 250 γραμμάρια Προζύμι ή 25[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Το ψωμί κι εγώ μια ιστορία μακρόχρονης σχέσης και διαρκούς αγάπης που κονταροχτυπιέται και ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνεται με την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν χρειάζεται λιπάσματα, προσφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις και μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα και σε άγονα και φτωχά εδάφη – Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας[...]
Πηγή: greekouzina.grΔεν χρειάζεται λιπάσματα, προσφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις και μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα και σε άγονα και φτωχά εδάφη – Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας[...]
Πηγή: greekouzina.grΕδώ και χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω μόνη μου σπιτικό προζύμι χωρίς επιτυχία. Ώσπου πέτυχα στο διαδίκτυο αυτή τη συνταγή εδώ :[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΨωμί σίκαλης με προζύμι Φούρνος Ηλεκτρικός: 200-220 (προθερμασμένος) Υγραερίου: θέση 4 (προθερμασμένος) συμβουλή Κατά το ψήσιμο, βάλτε μέσα στο φούρνο ένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr