Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 106 συνταγές
Αν έχετε διάθεση και θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά ψωμάκια για hamburger, voila!!! Γίνονται τέλεια!!!! Υλικά 1 kg αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 700 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξερή μαγιά 250-300 ml περίπου χλιαρό νερό 1/3 φλιτζανιού αγελαδινό βούτυρο μισολιωμένο λίγο αλάτι [...]
Πηγή: icookgreek.com«Και πού θα τα βρούμε κυρία μου τα english muffins για να φτιάξουμε τα αυγά Μπένεντικτ » μου έστειλε μήνυμα ένας φίλος και μ’ έκανε ν’[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω είναι με προζύμι. Μας αρέσει η γεύση του και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτά τα μικρά, νόστιμα ψωμάκια με νιφάδες βρώμης και γάλα είναι ιδανικά για πρωινό, ξαναζεσταίνονται εύκολα, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους, συνδυάζονται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αβγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΨωμάκι μαργαρίτα, αφράτο, νόστιμο και χωρίς κόπο! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. νερό χλιαρό 1 φακ. μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr160 γρ. γάλα 400 γρ. αλεύρι σικάλεως 30 γρ. φρέσκια μαγιά 60 γρ. βούτυρο 40 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 1 κρόκος αυγού 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. λιναρόσποροι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύκολα και τραγανά ψωμάκια Τι χρειαζόμαστε: 150 ml νερό 150 ml γάλα 42 γρ μαγιά με 2 κ.σ. γάλα ανακατεμένη 500 γρ αλεύρι 6 κ.γ. λάδι 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια με τυρί και κουκουνάρι, αφράτα και πολύ νόστιμα. Δοκιμάστε τα και για πρωινό στο σχολείο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλ αλεύρι 3 φακ μαγιά 1/2 κουτάκι μπύρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα ψωμάκια για το τραπέζι ή τον μπουφέ σας. Τι χρειαζόμαστε: 12 γρ. μαγια μπίρας 1/4 φλ. τσ. χλιαρό νερό 1 φλ. τσ. βρασμένο γάλα 2 κουταλιές βούτυρο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδανικά για μπουφέ αλλά και για πρωινό. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι δυνατό 1 κουταλιά σούπας μαγιά σε σκόνη 1 1/4 κ.γ. αλάτι 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 160[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 3 κουταλιές της σούπας (45 ml) γάλα 1 φλιτζάνι (235 ml) νερό 2 1/2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο 3 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2[...]
Πηγή: icookgreek.com