Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αβγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αβγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΤα πιο νόστιμα και μαλακά ψωμάκια για να γεμίσουν με ό,τι λαχταράτε και να στολίσουν το μπουφέ σας σε κάθε ειδική περίσταση! Ιδανικά για hot dog, για γέμιση[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grElena Verikouki-Vakirli Καλημερα κοριτσια! Μόλις τελείωσα οποτε κοπιάστε για πρωινό με φρέσκο ψωμάκι, ελιοτυροψωμο και πιτουλιτσκες (οπως τις έλεγε η γιαγιά[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr