Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Ειναι ψωμακια που τρωνε ευχαριστα τα παιδια, κανουν για μπουφε και ειναι ιδανικα για εκδρομη Υλικά 300ml γαλα χλιαρο 50γρ βουτυρο αγελαδος λιωμενο (περιπου 5[...]
Πηγή: greekmasa.grΌταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω είναι με προζύμι. Μας αρέσει η γεύση του και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω εδώ και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι 2 φακελακια μαγια 1 κ.γ.ζαχαρη 2 κ.γ.αλατι 4-5 κ.σ.λαδι 680 γρ.νερο Εκτέλεση Σε ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα και.μετα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΨΩΜΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρεσει... 2 φακελακια μαγια 1 κ. γ. ζαχαρη 2 κ. γ. αλατι 4 κ. σ. λαδακι 680 γρ νερο. Σε ενα μπολ ανακατατευουμε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει.. Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια 1 κουταλακι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι σταρένιο (σκληρό) 2 κύβοι νωπή μαγιά 50 γρ. 1 κ.γλ. ζάχαρη 3 κ.γλ. αλάτι 2½ ποτήρια χλιαρό νερό περίπου Εκτέλεση Για τη Μαγιά: [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΑν έχετε διάθεση και θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά ψωμάκια για hamburger, voila!!! Γίνονται τέλεια!!!! Υλικά 1 kg αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 700 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτά τα μικρά, νόστιμα ψωμάκια με νιφάδες βρώμης και γάλα είναι ιδανικά για πρωινό, ξαναζεσταίνονται εύκολα, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους, συνδυάζονται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια μπισκότα ...και καλά τα ξεκινησα.....και ψωμάκια μου βγήκαν....για αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να προσέχουμε με ότι κυκλοφορεί στο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝόστιμα ψωμάκια για το τραπέζι ή τον μπουφέ σας. Τι χρειαζόμαστε: 12 γρ. μαγια μπίρας 1/4 φλ. τσ. χλιαρό νερό 1 φλ. τσ. βρασμένο γάλα 2 κουταλιές βούτυρο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr