Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Η παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχοντας αποκτήσει έναν αρτοπαρασκευαστή, στην ουσία από ανταλλαγή μιας άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που μου χάρησαν, έχω εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌτι ποιο αφράτο και ποιο γευστικό έχετε φάει σε ψωμί ....Συνολικός χρόνος από το ζύμωμα μέχρι το φούρνισμα μία ώρα ... Συνταγή 250γρ χλιαρό νερό 100γρ ηλιέλαιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω πάντα και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλή σας μέρα! "Όλοι ένα ψωμί είμαστε" στοχάζεται ένα από τους ήρωες του Άγγελου Σικελιανού στο έργο του "Ο Χριστός στη Ρώμη". Το ψωμί είναι αυτό που συντηρεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχουμε μείνει από ψωμί, κανένα πρόβλημα! Σε ελάχιστο χρόνο, κάνουμε ψωμάκια, στο ταψί για μάφινς, σκέτα, ή με γεύσεις, με ότι μας βρίσκετε στο ψυγείο, τυρί,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! "Όλοι ένα ψωμί είμαστε" στοχάζεται ένα από τους ήρωες του Άγγελου Σικελιανού στο έργο του "Ο Χριστός στη Ρώμη". Το ψωμί είναι αυτό που συντηρεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!). Ο συνδυασμός από διάφορα αλεύρια παίζει σημαντικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά τόνος κονσέρβας: 300 γρ. στραγγισμένος φασόλια: 300 γρ. βρασμένα ταχίνι: 1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΨωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω είναι με προζύμι. Μας αρέσει η γεύση του και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grγια τα μπιφτέκια ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες ή ½[...]
Πηγή: cooklos.grΕτοίμασε μόνη σου τo μαλακό ιταλικό ψωμάκι που θα δέσει υπέροχα με τις δημιουργίες σου... Focaccia ονομάζεται το λεπτό, παραλληλόγραμμο ψωμί με μυρωδικά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚυριακή σήμερα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, σκέφτηκα να φτιάξω μια από τις αγαπημένες, εύκολες και πασίγνωστες συνταγές για μοσχομυριστά, ατομικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠρέπει να ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό που αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να αγορασω την κουζινομηχανή μου για να αρχίσω να ζυμώνω και καλά ψωμί.Παρόλο που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜια νόστιμη και υγιεινή πρόταση για πρωινό η κολατσιό.Στο σχολείο η στην δουλειά. Κόπος ελάχιστος,απόλαυση στον μέγιστό βαθμό και επιτέλους θα ξέρουμε τι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΌταν έφτιαξα για πρώτη φορά τη ζύμη για τα κωκ, πρόσεξα ότι χωρίς το σιρόπι ήταν ένα τραγανό γλυκό ψωμάκι. Έτσι σκέφτηκα να το κάνω και αλμυρό. Βγαίνει ένα[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr