Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Απο την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα, ξετρελάθηκα!!! Είναι αφράτα και τραγανά, μυρίζουν σαν πίτσα και τρώγονται ακόμα και σκέτα..... Τι χρειαζόμαστε: 1 κυβάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη βασική ζύμη χρειαζόμαστε: 1 κύβο μαγιά 2 ποτήρια νερό 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 3 ποτήρια αλεύρι ζυμωτό 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν έφτιαξα για πρώτη φορά τη ζύμη για τα κωκ, πρόσεξα ότι χωρίς το σιρόπι ήταν ένα τραγανό γλυκό ψωμάκι. Έτσι σκέφτηκα να το κάνω και αλμυρό. Βγαίνει ένα[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com