Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.com1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί ή καρβελάκι 200 γρ. μείγμα τυριών (ένταμ, έμμενταλ, μοτσαρέλα) λίγο μπέικον καπνιστό ψιλοκομμένο 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr