Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Αυτήν την εποχή φτιάχνω συνέχεια παγωτάκια. Το χω ξαναπεί, δεν υπάρχει τίποτε πιο εύκολο από ένα σπιτικό παγωτό. Θα σας δροσίσω λοιπόν σήμερα με ένα από τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ Συνταγή για παγωτό με γεύση κεράσι. Φτιάξτε σπιτικό παγωτό κεράσι εύκολα και οικονομικά. Με τη συνταγή αυτή δεν χρειάζεται να έχετε[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comΠανεύκολη, νόστιμη, γρήγορη συνταγή για απλό παγωμένο παγωτό γιαούρτι Υλικά: Φυσικό γιαούρτι: 500 γρ. Ζάχαρη: 75 γρ. Κρέμα γάλακτος: 200 ml (35% λιπαρά)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠανεύκολη, νόστιμη, γρήγορη συνταγή για απλό παγωμένο παγωτό γιαούρτι Υλικά: Φυσικό γιαούρτι: 500 γρ. Ζάχαρη: 75 γρ. Κρέμα γάλακτος: 200 ml (35% λιπαρά)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grTo είδα κι αυτό!!!!!!! 'Αντε να δούμε τί άλλο θα δούμε!!!! Ξεφυλλίζοντας, προχθές ένα παλιό τεύχος της Αγγλικής έκδοσης του περιοδικού OLIVE το μάτι μου έπεσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαϊμάκι με μέλι, με βύσσινο ή και σκέτο!!! Παγωτό καϊμάκι με σαλέπι και μαστίχα, τέτοια γεύση και τέτοιο άρωμα δεν υπάρχει! Βρήκα το σαλέπι στη Σουηδία και το[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr600γρ. φρούτα του δάσους ανάμεικτα (σμέουρα, μύρτιλα, φράουλες κ.ά.) επιπλέον μερικά φρούτα για το σερβίρισμα 175γρ. ζάχαρη 300ml κρέμα γάλακτος Διαδικασία[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 4-6 άτομα 250ml γάλα με λιπαρά 200ml κρέμα γάλακτος με λιπαρά 100 γραμάρια ζάχαρη 3 κρόκοι αυγών 2 κγ στιγμιαίος καφές 1 φλιτζάνι καφέ Baileys Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΑναρτήθηκε στις 02/04/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Παγωτό Nutellas της στιγμής με 2 υλικά (Video) Παγωτό με Νουτέλα ή μερέντα, έτοιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 26/05/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Παγωτό φρούτων με βάση γκοφρέτας Μια πρωτότυπη συνταγή για ένα υπέροχο Παγωτό με φρούτα και βάση[...]
Πηγή: sintayes.grΑυτή είναι η πιο κλασική συνταγή, για αφράτο και απολαυστικό παγωτό κακάο. Ακριβώς ίδιο με αυτό που παίρναμε τα καλοκαίρια, σε μπισκοτένιο κυπελάκι από τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις πιο παλιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTo είδα κι αυτό!!!!!!! 'Αντε να δούμε τί άλλο θα δούμε!!!! Ξεφυλλίζοντας, προχθές ένα παλιό τεύχος της Αγγλικής έκδοσης του περιοδικού OLIVE το μάτι μου έπεσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Μισό φλιτζάνι αμύγδαλα Μισό φλιτζάνι φιστίκια ¼ κουταλάκι του γλυκού απόσταγμα αμυγδάλου 2 ασπράδια αυγών Μισό[...]
Πηγή: sidagi.grΦυσικά και δεν θα παρέλυπτα να φτιάξω και παγωτό σοκολάτα με μπισκότα oreo. Μία γεύση που αρέσει σε όλους, σοκολάτα. Τώρα και σε γεύση oreo σοκολάτα, με[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr