Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Η γλυκόξινη γεύση του σε συνδυασμό με το άρωμα από εκχύλισμα βανίλιας το κάνει μοναδικό! Τι χρειαζόμαστε: Μείγμα μούρων 150 γρ. μούρα 50 γρ. ζάχαρη 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΓΩΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Το παγωτό πορτοκάλι, είναι γεύση μάλλον ασυνήθιστη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία είναι σίγουρα πιο δημοφιλές και αποτελεί μια απο τις πιο παλιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια το παγωτό 100ml φυτική σαντιγί 70γρ. ζαχαρούχο γάλα 250γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά 4 κουταλιές σούπας από λικέρ μαστίχα 1 κουταλάκι κοφτό[...]
Πηγή: cooklos.grΤώρα που ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο, ένα παγωτάκι θα μας δροσίσει! Πριν επισκεφτείτε το πιο κοντινό ζαχαροπλαστείο ή περίπτερο, να σας θυμίσω πως το ΦΠΑ στα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά4 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα καϊμάκι1 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη3-4 κόκκοι μάστιχας15 γρ. σαλέπι σε σκόνη2 βανίλιες1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ Το παγωτό μαστίχα αποτελεί αγαπημένη γεύση για πολλούς και η έλλειψη μιας τέτοιας συνταγής από τη σελίδα ήταν εμφανής.[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.com600γρ. φρούτα του δάσους ανάμεικτα (σμέουρα, μύρτιλα, φράουλες κ.ά.) επιπλέον μερικά φρούτα για το σερβίρισμα 175γρ. ζάχαρη 300ml κρέμα γάλακτος Διαδικασία[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 3/4 φλιτζανιού νιφάδες βρώμης (κουάκερ) 1 φλιτζάνι τεμαχισμένα πεκάν 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΠΑΓΩΤΟ ΤΖΑΜΠΑΪΌΝΕ Το zabaione (τζαμπαϊόνε), κλασσική ιταλική συνταγή, είναι μια κρέμα με πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται με κρόκους αυγών, ζάχαρη και γλυκό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ Μετά από λίγο καιρό διακοπών, χαλάρωσης και “απραξίας”, επιστρέφουμε δριμύτεροι με νέες συνταγές! Βρισκόμαστε στην καρδιά του[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comτην συνταγή αυτήν την έχω από τα χρόνια της σχολής...ωραία χρόνια. όλη την ώρα μέσα στο εργαστήρι να μαθαίνουμε καινούργιες συνταγές, να κάνουμε λάθη, να[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΥλικά 4 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 1 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 3-4 κόκκοι μάστιχας 15 γρ. σαλέπι σε σκόνη 2 βανίλιες 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα[...]
Πηγή: icookgreek.comTo είδα κι αυτό!!!!!!! 'Αντε να δούμε τί άλλο θα δούμε!!!! Ξεφυλλίζοντας, προχθές ένα παλιό τεύχος της Αγγλικής έκδοσης του περιοδικού OLIVE το μάτι μου έπεσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 100 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ 410 γραμμάρια γάλα εβαπορέ με λιπαρά 1 φακελάκι μους στρατσιατέλα 1 κούπα πλήρες γάλα με[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα 200 ml κρέμα γάλακτος με λιπαρά 300 ml γάλα με λιπαρά 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 200 γραμμάρια τυρί κρέμα ή ανθότυρο ή τυρί μασκαρπόνε 2-3[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 250ml γάλα με λιπαρά 200ml κρέμα γάλακτος με λιπαρά 100 γραμάρια ζάχαρη 3 κρόκοι αυγών 2 κγ στιγμιαίος καφές 1 φλιτζάνι καφέ Baileys Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλα (για έντονη γεύση ή λιγότερη ποσότητα για πιο ελαφριά γεύση) 1 βανίλια σκόνη 200 ml φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: sidagi.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr