Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Bienenstich (μπίνεν στίχτ) ή αλλιώς το τσίμπημα της μέλισσας. Νόστιμο γλύκισμα που αξίζει τον κόπω. Τι χρειαζόμαστε: Για την ζύμη 20γραμ.φρέσκια μαγιά 80μ.λ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παντεσπάνι υλικά 5 αυγά 125 ζάχαρη 100 αλεύρι 70 αμύγδαλο σκόνη Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπάρχουν δυο Μπίνενστιχ . Το Ορίιτζιναλ που είναι με μαγιά , ενώ σας δίνω σήμερα το ψεύτικο και εύκολο . Γερμανική συνταγή . Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια το παντεσπάνι 250 γρ. φρυγανιά τριμμένη 200 γρ. αμυγδαλόψιχα τριμένη 300 γρ. ζάχαρη 1 κουταλάκι του μπέικιν πάουντερ (ή ενα φακελάκι) 8 αυγά 2 δόσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 2 κουτιά σαντυγί ERMOLL 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 300-400 gr. αμύγδαλα Σιρόπι: 2 ποτηρια νερό 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 6-7[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο παντεσπάνι υλικά 5 αυγά 125 ζάχαρη 100 αλεύρι 70 αμύγδαλο σκόνη Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ! Υλικά για το παντεσπάνι: 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ. αμύγδαλο σκόνη Εκτέλεση για το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια το παντεσπάνι 6 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 βανίλια 1 φλ. τσαγιού (220 γραμμ.) ζάχαρη 3/4 φλ. τσαγιού (75 γραμμ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ! Υλικά για το παντεσπάνι: 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ. αμύγδαλο σκόνη Εκτέλεση για το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια εύκολη κα πεντανόστιμη τούρτα, για όσους αγαπάνε το αμύγδαλο. Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 2 κουτιά σαντυγί ERMOLL 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 300-400 gr. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟδηγίεςΠαντεσπάνι : Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά να αφρατέψει. Προσθέτουμε... The post Τούρτα αμυγδάλου[...]
Πηγή: chefoulis.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπριν λίγες μέρες η φίλη μου η δήμητρα μου ζήτησε να της ετοιμάσω μια τούρτα λευκή για να την πάει δώρο σε ένα φρεσκοαρραβωνιασμένο ζευγάρι,την αρετή και τον[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΟι τούρτες είναι τα γλυκά που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε στις ονομαστικές εορτές ή σε γενέθλια. Βέβαια και μετά από ένα γεύμα με καλεσμένους μας βγάζει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥπέροχα απολαυστική, εορταστική τούρτα, με τριπλή κρέμα!! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρμ. σαβαγιάρ (σπιτικά ή από το ζαχαροπλαστείο) 800 γρμ. ζάχαρη άχνη 5 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία νόστιμη τουρτίτσα, μην σας παραξενέψει η διάταξη των υλικών είναι κατά σειρά χρήσης. Τι χρειαζόμαστε: 4 αυγά 200 γραμμ. ζάχαρη 1 βανίλια 110 γραμμ. αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα ,έτσι το παντεσπάνι παραμένει ανάλαφρο και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr