Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά 400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι 2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι[...]
Πηγή: mamapeinao.gr400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση, όπως πένες, πάκερι, ριγκατόνι 2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι 550 ml[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣιγά δηλαδή. Και σε τι διαφέρει απ' τα μακαρόνια της τεμπέλας ; Ελάχιστα. Απλά εδώ τα ζυμαρικά είναι βρασμένα από πριν. Και γιατί; Πιο εύκολα είναι και δεν[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚαι μιας κι άρχισα με τα σουφλέ, ας βάλω όλες τις παραλλαγές. Τι έχει το σημερινό; Ερμόλ αντί για γάλα. Κάτι σαν κρέμα δηλαδή. Α, ναι. Αυτό έχει και αβγά.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr400 γραμμ. κοντά ζυμαρικά με τρύπα στη μέση όπως πένες πάκερι ριγκατόνι 2 κ.σ. (50 γραμμ.) βούτυρο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 κ.σ. (50 γραμμ.) αλεύρι 550 ml[...]
Πηγή: argiro.gr