Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Κυριακή σήμερα και νομίζω ότι η φρέσκια σαρδελίτσα ταιριάζει για ένα πλούσιο σε βιταμίνες και φώσφορο γεύμα! Αυτοσχεδίασα λοιπόν και το αποτέλεσμα ήταν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό περίπου,μεγάλες σαρδέλες (σαρδελομάνες) περίπου μισή κούπα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη δεντρολίβανο Καθαρίζουμε τις σαρδέλες (κόβουμε τα κεφάλια και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣαρδέλες ψητές Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 4 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό σαρδέλες Χυμός από ½ λεμόνι Αλάτι Ελαιόλαδο Φλούδες[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1 κιλό σαρδέλες- 1φλυτζανι ελαιόλαδο- 2 σκελίδες σκόρδο- 2 λεμόνια το χυμό τους- ρίγανη- δεντρολίβανο- αλάτι-πιπέρι- λίγο ξίδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζετε τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό σαρδέλες- 1φλυτζανι ελαιόλαδο- 2 σκελίδες σκόρδο- 2 λεμόνια το χυμό τους- ρίγανη- δεντρολίβανο- αλάτι-πιπέρι- λίγο ξίδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζετε τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες, καθαρισμένες-αν θέλετε κόβετε τα κεφάλια εγώ τα αφήνω . 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1½ κουτ. σούπας μουστάρδα,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες, καθαρισμένες-αν θέλετε κόβετε τα κεφάλια εγώ τα αφήνω . 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1½ κουτ. σούπας μουστάρδα,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες 10 ελιές σε ροδέλες Για τη σάλτσα: 1 σκελίδα σκόρδο 2 σφηνάκια ούζο 2 κ.γ. μουστάρδα 1 λεμόνι ο χυμός ξύσμα λεμονιού ρίγανη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά (Για 4 άτομα) 20 σαρδέλες (φρέσκες ή αποψυγμένες), 6 κουταλιές ελαιόλαδο, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο και μαντζουράνα, 4 λεπτές φέτες λεμονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com