Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Κυριακή σήμερα και νομίζω ότι η φρέσκια σαρδελίτσα ταιριάζει για ένα πλούσιο σε βιταμίνες και φώσφορο γεύμα! Αυτοσχεδίασα λοιπόν και το αποτέλεσμα ήταν[...]
Πηγή: cookpad.com/grσυνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το COOK BOX ΥΛΙΚΑ 800 γρ. σαρδέλα 150 ml. ελαιόλαδο 3 κ.τ.γ. μουστάρδα 11/2 κ.τ.γ. μέλι 1/4 λεμόνι το χυμό του μαϊντανό[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑν καταφέρουμε να βρούμε φρέσκες σαρδέλες, που να είναι και μεγαλούτσικες, μπορούμε να τις κάνουμε ψητές στη σχάρα, στα κάρβουνα, ή στην κουζίνα μας και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grγια τις σαρδέλες 1 κιλό σαρδέλες ελαιόλαδο για να τις αλείψουμε λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος για πασπάλισμα για τη γέμιση 1 φλιτζ. μαϊντανός χοντροκομμένος 1[...]
Πηγή: cooklos.grΑν είσαι fan της σαρδέλας, αυτή εδώ είναι μια ακόμη συνταγή για να την απολαμβάνεις πιο συχνά. Ντοματούλα, κρεμμυδάκι, μια ιδέα μουστάρδας και μπόλικο λεμόνι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι σαρδέλες είναι από το πιο θρεπτικά και υγιεινά ψάρια, αλλά σε άλλους αρέσουν πολύ και σε άλλους καθόλου... ούτε να τις "μυρίσουν" δεν θέλουν! Σε όποια από[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά σαρδέλες: 1 κιλό ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σκόρδο: 2-3 σκελίδες κομμένες σε λεπτές φέτες κρεμμύδι: 1 κομμένο σε ροδέλες ντομάτες: 3-4[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαμιά φορά τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται όταν βιαζόμαστε πολύ και από τυχαίους συνδυασμούς υλικών. Έτσι και σήμερα ύστερα από μια βλάβη δικτύου της ΔΕΗ και[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr“Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι” λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σαρδέλα ανήκει στα αφρόψαρα,τα οποία μέχρι προ τινος θεωρούνταν ψάρια δεύτερης κατηγορίας! Σήμερα έχουν εκτιμηθεί, διότι έχει γίνει γνωστό ότι είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣήμερα έχουμε ένα ουζομεζεδάκι τέλειο, σαρδέλες γεμιστές! Λίγο μπελαλίδικες ειδικά αν ψαρεύετε και εσείς όπως κι εγώ ακόμα και τα ψιλότερα αγκαθάκια αλλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1/2 κιλό σαρδέλες 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα λευκό κρασί χυμό από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. πιπέρι Καθαρίζουμε τις σαρδέλες,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣήμερα στη λαϊκή βρήκα ωραιότατες σαρδελίτσες που με παρακαλούσαν να τις αγοράσω. "Πάρε με, πάρε με" μου έλεγαν κι από εκεί που ετοιμαζόμουν να μαγειρέψω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠοιος είπε ότι τα κληματόφυλλα είναι μόνο για τα ντολμαδάκια ; Είναι η εποχή τους και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε πολλά φαγάκια ιδίως σ’ αυτά που[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr8 σαρδέλες ( καλό είναι να έχουν πάχος) 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη 4 μεγάλα φρέσκα αμπελόφυλλα 1 ντομάτα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σαρδέλα είναι το ψάρι του φτωχού, θυμάμαι που έλεγε ο πατερούλης μου. Ο γαμπρούλης μου ο Νίκος, ο άντρας της μικρής μου αδελφούλας, μου έμαθε όμως ότι η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Μου λείψατε τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε αλλά ο χρόνος μου ήταν λιγοστός....Τώρα που ξεκίνησε όμως το καλοκαιράκι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr