Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Και αφού μου έφεραν δώρο 1 κιλό σαρδέλες που δεν μπορούσα να τις ψήσω, αλλά ούτε και να τις καταναλώσω άμεσα, έστυψα το μυαλό μου τι άλλο να τις κάνω εκτός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr'Αρωμα θάλασσας και υγεία! Οι σαρδέλες σαν ψάρι είναι πραγματικός θησαυρός. Γεμάτες λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D και Β12, βρίσκονται πολύ ψηλά στην πυραμίδα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση του φρέσκου. Αν τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία συνταγή κατάλληλη για ουζάκι που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr'Αρωμα θάλασσας και υγεία! Οι σαρδέλες σαν ψάρι είναι πραγματικός θησαυρός. Γεμάτες λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D και Β12, βρίσκονται πολύ ψηλά στην πυραμίδα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr8 μέτριες πατάτες 1 κιλό σαρδέλες ή γαύρος 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη 2 λεμόνια (χυμός) 1 κ.γλ. ρίγανη 3/4 φλ. ελαιόλαδο 4-5 σκελίδες σκόρδο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΠρέπει να ομολογήσω ξανά, ότι δεν συμπαθώ τα μικρά ψάρια. Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως, η αθερίνα η τηγανητή και ο γαύρος ο μαρινάτος . Ειδικά για τον[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠρέπει να ομολογήσω ξανά, ότι δεν συμπαθώ τα μικρά ψάρια. Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως, η αθερίνα η τηγανητή και ο γαύρος ο μαρινάτος . Ειδικά για τον[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Μαρινάτο Γαύρο τον θεωρούμε κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό μεζεδάκι που συνοδεύει το ούζο μας με θέα καταγάλανες παραλίες και καλή παρέα. Σερβίρεται σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα καλοκαιρινό μεζεδάκι… ή καλύτερα φαγάκι, που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του και την γεύση του, γιατί απλώς το αμπελόφυλλο και το αρκετό λεμόνι,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr