Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
“Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι” λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 1 1/2 λεμόνι (το χυμό του) αλάτι πιπέρι ρίγανη Οδηγίες 18 Minutes Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τις κοιλιές τους,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: • 1/2 κιλό Σαρδέλα • Αμπελόφυλλα • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο • 1 λεμόνι • 2 σκελίδες σκόρδο • Μαϊντανό • Πιπέρι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΑυτή είναι μια συνταγή της οικογένειας μας, η μαμά και η θεία την φτιάχνουν με μικρές διαφορές θα σας τις πω και θα δοκιμάσετε! Οι αναλογίες είναι ανάλογα τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα νόστιμο και παραδοσιακό πιάτο! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Συνταγές Light Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 700-800 γρ. (16 ανάλογα με το μέγεθός τους) μάλλον μεγάλες, καθαρισμένες σαρδέλες, 1 λεμόνι + 3 κουταλιές χυμό λεμονιού, 4 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό φρέσκιες σαρδέλες (24-30 περίπου) καθαρισμένες, 1 λεμόνι ο χυμός, 1/3 φλ. λευκό, ξηρό κρασί, 24-30 αμπελόφυλλα (φρέσκα ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 700-800 γρ. (16 ανάλογα με το μέγεθός τους) μάλλον μεγάλες, καθαρισμένες σαρδέλες, 1 λεμόνι + 3 κουταλιές χυμό λεμονιού, 4 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο Χυμός από 1 ½ λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τις[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΜου τις έφτιαξε ο Δημήτρης χθες και σας τις δείχνω γιατί πραγματικά ήταν νοστιμότατες αν και τις συνόδεψε με μοσχούς που έφτιαξε σαν ..σαλάτα.. Άντε φίλοι μου[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΠρέπει να ομολογήσω ξανά, ότι δεν συμπαθώ τα μικρά ψάρια. Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως, η αθερίνα η τηγανητή και ο γαύρος ο μαρινάτος . Ειδικά για τον[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠρέπει να ομολογήσω ξανά, ότι δεν συμπαθώ τα μικρά ψάρια. Εξαιρούνται βεβαίως βεβαίως, η αθερίνα η τηγανητή και ο γαύρος ο μαρινάτος . Ειδικά για τον[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό σαρδέλες, καθαρισμένες-αν θέλετε κόβετε τα κεφάλια εγώ τα αφήνω . 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1½ κουτ. σούπας μουστάρδα,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr«Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι» λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του φρέσκου ιχθύος[...]
Πηγή: pandespani.comσυνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το COOK BOX ΥΛΙΚΑ 800 γρ. σαρδέλα 150 ml. ελαιόλαδο 3 κ.τ.γ. μουστάρδα 11/2 κ.τ.γ. μέλι 1/4 λεμόνι το χυμό του μαϊντανό[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΣαρδελίτσες, λοιπόν, έχει το καλάθι σήμερα και θα κάνουμε μια ιδιαίτερη συνταγή προσωπικής εμπνεύσεως, έτσι για αλλαγή από τα καθιερωμένα. Στο τέλος θα μου[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grγια το PESTO ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΛΙΩΝ 200 γρ. πράσινες ελιές 6 σκελίδες σκόρδο 3 κλωναράκια Φρέσκο κόλιανδρο 70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 400 ml ελαιόλαδο σκόνη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : • 1 κιλό Σαρδέλες • 1 μεγάλο λεμόνι • 1 αυγό • 1 σκελίδα σκόρδο • 1/2 κιλό κρεμμύδια • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr