Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Υλικά: 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 40 γρ.ρύζι γλασσέ 1 αυγό 3 αυγά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ ανηθο 2 κ.σ μαιντανό 2 κ.σ δυόσμος αλάτι πιπερι 500 γρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική! Ένα αγαπημένο, ζεστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ): 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κουτ. σούπας ξύδι ½[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ½ μάτσο άνηθο ½ μάτσο μαϊντανό ½ κ.γ. τσιμένι 1 αυγό 60 γρ. ρύζι γλασέ Ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓιουβαρλάκια! Λατρεμένο φαγάκι ειδικά όταν ο καιρός αρχίζει και κρυώνει. Αρέσει πολύ και στα παιδιά! Έτσι δεν είναι; Μα και οι μεγάλοι πού και πού θέλουμε τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιο αγαπημένο φαγητό του γιου μου και του άντρα μου. Τα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, και ειδικά αν τα φτιάξουμε με μια πηχτή σάλτσα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓιουβαρλάκια αυγολέμονο Άτομα: 3-4, Χρ. προετοιμασίας: 45′, Χρ. μαγειρέματος: 30′, Κόστος: 7€ ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά [...]
Πηγή: foodtrails.grΓιουβαρλάκια Υπέροχη σούπα, τα αγαπημένα γιουβαρλάκια. Η λέξη γιουβαρλάκια, προέρχεται από την τουρκική λέξη yuvarlak που σημαίνει "στρογγυλός". Ο λόγος,[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΕνα απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι τα γιουβαρλακια.. οχι τα ασπρα αλλα τα κοκκινα τα οποια θα τα βρειτε ΕΔΩ Με τις βροχες και με το κρυο εκανα μια εξαιρεση[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΈνα χειμωνιάτικο πιάτο! Μία διαφορετική εκδοχή που συνδυάζει τα γιουβαρλάκια και την χορτόσουπα. Πολύ θρεπτική και πεντανόστιμη που την προτιμούν μικροί και[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 3/4 κ. κιμάς μοσχαρίσιος και αρνίσιος 1/2 φλ.τσ. ρύζι για γεμιστά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αβγά 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομένος 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνα απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι τα γιουβαρλακια.. οχι τα ασπρα αλλα τα κοκκινα τα οποια θα τα βρειτε ΕΔΩ Με τις βροχες και με το κρυο εκανα μια εξαιρεση[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων! Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΘυμάμαι πως το έχω ξαναπεί,στα μέρη μου το αυγολέμονο το συνηθίζουμε με ντομάτα...μην ξινίζετε!..πρόκειται για ένα καθ΄ όλα ταιριαστό πάντρεμα...η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑγαπημενη σουπιτσα μικρων και μεγαλων, πεντανοστιμη ειτε εινα αβγολεμονο, ειτε σκετη. Ειδικά με αυτό το κρύο, ω, παιδιά μου, τι κρύο είναι τούτο!!! Πάω τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις μαμάδες που θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους λαχανικά.. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιμά μοσχαρίσιο 1 φλ. του καφέ ρύζι 1 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κόκκινα! Τα καλοκαιρινά! Με το που μπαίνει το καλοκαίρι τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας δεν γίνονται πια σούπα . Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr