Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 2 αυγά 1/3 της μπαγιάτικης μισόκιλης φρατζόλας, μουσκεμένη σε γάλα φρέσκο. 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 700 γρ. κιμάς (μισός μοσχαρίσιος, μισός χοιρινός) 2 αβγά (τα ασπράδια) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μέτρια ντομάτα, στον τρίφτη 1 1/2 φλιτζ. τσ. τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 6 ) 500 Γρ. κιμά βοδινό 500 Γρ. κιμά χοιρινό 250 Γρ. ψωμί ψίχα 1 Κτ. σούπας ρίγανη 1 Κτ. σούπας αλάτι 1 Κτ. σούπας πιπέρι 150 Γρ. αλεύρι 5 Φλ.[...]
Πηγή: sidages.grKofta, kefteh, kefta ή kebab - όποια κι αν είναι η ακριβής ονομασία και οι παραλλαγές τους ανά περιοχή, κοινό σημείο για τους ανατολίτικους κεφτέδες παραμένει[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜοναδικά κεφτεδάκια που θα σας ξετρελάνουν !!! Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 55΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι αγαπημένοι κεφτέδες του άντρα μου. Δεν θυμάμαι από που πήρα αυτή τη συνταγή, αλλά την έχω πολύ καιρό και την κάνω πολύ συχνά Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί. Αναμιγνύουμε με 1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί. Αναμιγνύουμε με 1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr