Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 1 μελιτζάνα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 70 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Κρέμα γάλακτος 30 γρ. φιστίκια 250 γρ. ρικότα 2 κρόκους 35 γρ. αλεύρι ¼[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 250 γρ. ρικότα 1 κρόκο αυγού 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για σερβίρισμα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 50 γρ. αλεύρι 300 γρ. ντοματίνια 2 σκ. σκόρδο 2-3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε την ανακάλυψη και δοκιμή των λιγότερο γνωστών συνταγών της καλής, παραδοσιακής ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΌΚΙ ΜΕ ΡΙΚΌΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε την ανακάλυψη και δοκιμή των λιγότερο γνωστών συνταγών της καλής, παραδοσιακής ιταλικής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για τα νιόκι 250 γρ. ρικότα 20-30 γρ τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για σερβίρισμα 1 κρόκο αυγού πρέζα από μοσχοκάρυδο 50 γρ. αλεύρι Υλικά για τη σάλτσα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. Ρικότα 1 κρόκο αυγού 1/4-1/2 κ.σ. αλάτι 30 γρ. Parmigiano (ή Pecorino), φρεσκοτριμμένο 50-75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κύβο λαχανικών[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com