Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
4 φέτες ξιφία (250 γραμμάρια η μια) 2 κρεμμύδια 125 ml λευκό κρασί 2 φύλλα δάφνης 25 ml ελαιόλαδο ρίγανη 1 κουταλιά του γλυκού χοντρό αλάτι κόκκοι πιπεριου[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (6 μερίδες) : 1 κομμάτι ξιφία 500 γρ. 4 μέτριες, ώριμες τομάτες, κομμένες σε κομμάτια του 1,5 εκ. 1/3 φλυτζ. ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 4-6 φέτες ξιφία ή από άλλο λευκό, σφιχτό ψάρι (περίπου 170 γρ. η κάθε φέτα) αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση 1-1,5 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά • 2 φιλέτα ξιφία • 500 γραμ. τρυφερά κολοκυθάκια • 400 γραμ. άγρια μανιτάρια • 1 κούπας κρασί • 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΚαι για να ολοκληρώσω τον κύκλο των ψαριών που παρέλασαν από το τραπέζι μας αυτές τις μέρες, σας παρουσιάζω τον ξιφία που έψησε ο σύζυγός μου στα κάρβουνα και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΔεν είναι λάθος ο τίτλος απλώς είναι ένα κόλπο για να ξεγελάσετε τα παιδιά σας που δεν τρώνε ψάρια. Πιστέψτε με έχει πιάσει στην ανηψιά μου. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχομυρίζει το φρέσκο δενδρολίβανο και δίνει τέλεια γεύση στο ψάρι μας!! Τι χρειαζόμαστε: 450-500 γρ. φιλέτα ξιφία ή άλλο παχύ φιλέτο 110 ml λευκό κρασί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ φιλέτο ξιφία 1 ντομάτα 2 πιπεριές 1/2 σκελίδα σκόρδο βασιλικός, δυόσμος το χυμό από ένα λεμόνι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κ.γ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 2 φέτες ξιφία 1/4 του ποτηριού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα 2 δαφνόφυλλα 2 κ.σ. σκόνη σκόρδου Αλάτι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη βινεγκρέτ τζίντζερ-σόγιας 10 γρ. Τζίντζερ, σε μεγάλα κομμάτια 40 γρ. Σάλτσα σόγιας 10 γρ. Μουστάρδα Ντιζόν 15 γρ. Χυμός λεμονιού 10 γρ. Χυμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. ξιφία σε μια φέτα (το ψάρι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο) 250 ml γάλα 50 ml ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού ή λάιμ 10 γρ. πράσινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι η δίαιτα καλά κρατεί!!!!!! Αλλά θέλει και νοστιμιά......το είπαμε αυτό!!! Ψαράκι σήμερα.....διαιτητικό εντελώς!!!! Ψημένο στο αντικολλητικό και με μια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚαι η δίαιτα καλά κρατεί!!!!!! Αλλά θέλει και νοστιμιά......το είπαμε αυτό!!! Ψαράκι σήμερα.....διαιτητικό εντελώς!!!! Ψημένο στο αντικολλητικό και με μια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά καπνιστός ξιφίας: 20 φέτες μπαγκέτα (ψωμί γαλλικό): 1 μικρή, κομμένη σε φετάκια ελαιόλαδο: 60ml πουρές σκόρδου: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι: λίγο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 2 φέτες ξιφία 1/4 του ποτηριού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα 2 δαφνόφυλλα 2 κ.σ. σκόνη σκόρδου Αλάτι[...]
Πηγή: cookingbook.gr