Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μετά τα κοντοσούβλια, τα κοκορέτσια, τα παϊδάκια, τα συκώτια και όλα τα άλλα κρεατοειδή που καταβροχθίσαμε το σάββατο, αποφάσισα σήμερα να κάνω κάποιο από τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr12/09/13 Σήμερα έκανα τεστ δυσανεξίας στο διατροφολόγο, κυρίως από περιέργεια. Είχε κάνει και η μητέρα μου πρόσφατα και είδα ότι πραγματικά υπάρχουν τρόφιμα[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 μεσαία φιλέτα ξιφία (ή 2 μεγάλα εξαρτάται από το μέγεθος) 2 φρέσκια κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος), κομμένο σε φέτες 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό περίπου ξιφία σε 1 µεγάλη ή 2 µικρότερες λεπτές ροδέλες, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι ξεφυλλισµένο φρέσκο θυµάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 χονδροκομμένες φέτες ξιφία (πάχους 3 εκ.), χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε κομμάτια (κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 2 ντομάτες κομμένες σε κομμάτια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γραμμ. φιλέτο ξιφία χωρίς το δέρμα 2 χρωματιστές πιπεριές (κίτρινη και πράσινη) 1 μεγάλο άνυδρο ξερό κρεμμύδι 10-12 ντοματίνια τσέρι με σφιχτή σάρκα Για[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 2 φέτες ξιφία ½ ποτηράκι λευκό κρασί 3 κουταλιές ξανθές σταφίδες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές κάπαρη 50 γρ. φιλέτα αντσούγιας[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη βινεγκρέτ τζίντζερ-σόγιας 10 γρ. Τζίντζερ, σε μεγάλα κομμάτια 40 γρ. Σάλτσα σόγιας 10 γρ. Μουστάρδα Ντιζόν 15 γρ. Χυμός λεμονιού 10 γρ. Χυμός[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. ξιφία σε μια φέτα (το ψάρι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο) 250 ml γάλα 50 ml ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού ή λάιμ 10 γρ. πράσινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά (για 6 σουβλάκια) 750 γρ. χοντρές φέτες ξιφία χωρίς την πέτσα 4 μέτρια κρεμμύδια 2 κίτρινες πιπεριές 2 μαραθόριζες (φινόκιο) 1 κ.γ. θυμάρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ ξιφίας είναι ένα άπαχο ψάρι και συνίσταται για δίαιτες και γι αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους. Σαν στεγνό ψάρι , θέλει το μαρινάρισμά του για υγρασία[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr