Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΛΟ Σιγουρα εχετε ακουσει για το λιμοντσελλο , ή αλλιως λικερ λεμονι, που τωρα τελευταια εχει γινει και λιγο της μοδας. Βαζω στοιχημα οτι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥπάρχει ένα μέρος της Αθήνας που ασκεί πάντα μία έντονη γοητεία επάνω μου. Λίγο πιο πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στην σκιά της Ακρόπολης (Νενίκησά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑμίλητο Νερό Υλικά: 3 μεζούρες βότκα (50%) 1 μεζούρα κουαντρώ Εκτέλεση: Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα ποτήρι του κρασιού. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Μετα το φραγκολινο , ενα μαλλον ασυνηθιστο λικερ, η κρεμα φραουλα. Ειναι πολυ δροσιστικο, σερβιρεται οποιαδηποτε ωρα της ημερας, καλυτερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕπέμενα για χρόνια και χρόνια πως ναι, μπορεί τον καφέ τον βάζουμε σε κέικ, σε μπισκότα, γλυκίσματα, όμως το βασίλειό του είναι ένα και μοναδικό: το φλιτζάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λικέρ καρύδα, είναι από τα πιο ωραία ποτά, γίνεται με ινδικάρυδο και είναι εύκολο και πολύ γρήγορο. Ανάλογα με την διαδικασία που θα ακολουθήσουμε, γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο λικεράκι αυτό έκλεψε καρδιές το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν το σέρβιρα στους φίλους μας! Ολοι μου ζητούσαν την συνταγή και έμεναν πραγματικά έκπληκτοι όταν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα , που καλά κρατούν, τα ζεστά ροφήματα και ποτά πίνονται εύκολα. Οι ζεστές κούπες και τα ποτήρια έχουν την τιμητική τους[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr