Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Είναι η εποχή των γλυκών, Λικέρ και Μαρμελάδων, αλλά τί να κάνεις την τόση αρμπαρόριζα που έχεις στη γλάστρα και μοσχοβολάει; Λοιπόν, φτιάξτε αυτό το αρωματικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη Sangria: 750 ml Ξηρό κόκκινο κρασί 1 σφηνακοποτηρο κονιάκ Φλούδα από ένα λεμόνι 1 πορτοκάλι σε κομματάκια, 1 ροδάκινο σε κομματάκια 1 μήλο κόκκινο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κεράσια 1 κιλό ζάχαρη λευκή 1 λίτρο κονιάκ 4 καρφάκια γαρύφαλλο Οδηγίες Αρχικά πλένουμε τα κεράσια και τα στραγγίζουμε. Σε ένα γυάλινο μπωλ τοποθετούμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 λεμόνια ακέρωτα 750 ml. τσίπουρο ή βότκα 50 γραμ. ζάχαρη Σιρόπι 350 γραμ. ζάχαρη 300 ml. νερό χυμό από ½ λεμόνι Οδηγίες 3 Minutes Πλένουμε πολύ καλά τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 λίτρο κόκκινο γλυκό κρασί 800 γρ. ζάχαρη 3 κλαράκια αρμπαρόριζα 1 κ.σ. μέλι Οδηγίες 7 Minutes Βάζουμε τα 3 πρώτα υλικά σε μια κατσαρόλα και μετράμε 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 ml βότκα 380 ml μαυροδάφνη 6 + 1 ξύλα κανέλας 7 καρφάκια γαρίφαλο 1/4 καρπό μοσχοκάρυδου (κομμάτι να είναι Όχι τριμμένο) Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συγκεκριμένο λικέρ είναι κάτι σαν τεντούρα. Η Τεντούρα είναι ποτό από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα. Η γιαγιά μου την λέει και μοσχοβολήθρα και είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο “espressino freddo” δεν είναι απλά ένα ακόμη καφεδάκι σαν όλα τα άλλα. Για τους λάτρεις του καφέ είναι μία πραγματική απόλαυση, το ιδανικό “χαλαρωτικό” για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφιερωμένη στη Sitronella αλλά και στον GreekLoverBoy, δύο διαφορετικές σχολές «λικεροποιών». Τα βερύκοκα πρέπει να είναι ώριμα αλλά γερά, σε καλή κατάσταση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜούσμουλα. Φάγατε, όσα φάγατε, φρέσκα, από το δένδρο. Κάνατε και μία μαρμελάδα , να τρώτε τον χειμώνα. Οι καρποί στο δένδρο δεν λένε όμως να τελειώσουν. Ένας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ mascarpone 80 γρ κρυσταλλική ζάχαρη 3 αυγά ξύσμα από 1 λάιμ 1 λεπτή φετούλα λάιμ ανά ποτήρι, για διακόσμηση 4 φρέσκα φυλλαράκια μέντας, ψιλοκομμένα 8[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κράνμπερι είναι θησαυρός θρεπτικών συστατικών. Και αν η υπόξινη, στυφή γεύση τους σας ενοχλεί, για δώστε τους μια τελευταία ευκαιρία και δοκιμάστε αυτό το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr750 ml βότκα καλής ποιότητας 250 ml κονιάκ 10 πορτοκάλια ακέρωτα την φλούδα τους 1/2 ξυλάκι κανέλας 600 ml νερό 600 γρ ζάχαρη 1 βάζο μεγάλης χωρητικότητα που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα διαφορετικό λικέρ amaretto, αιρετικό όσο και ενδιαφέρον. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, αν τρελαίνεστε να ξαφνιάζετε τους φίλους σας με νέα σπιτικά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό βύσσινο 1 κιλό ζάχαρη 400 γρ ροδάκινα και βερύκοκκα, ανάμεικτα 170 γρ επιπλέον ζάχαρη 1,5 lt κονιάκ (δύο μπουκάλια των 750 ml) 1 ξυλάκι κανέλλας 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιά συνταγή για δροσιστική γρανίτα βύσσινο, τώρα που τα βύσσινα είναι στην εποχή τους. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βύσσινο 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. νερό 1 φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr