Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑφού ο καιρός όχι μόνο το επιτρέπει, αλλά τολμώ να πω το επιβάλλει, συνεχίζω να φτιάχνω γρανίτες και παγωτά. Όταν ήταν η εποχή της φράουλας, είχαμε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑπό τα πιο δημοφιλή ροφήματα μετά το νερό και τον καφέ. Κι ευτυχώς, γιατί το τσάι είναι αντιοξειδωτικό, προστατεύει την καρδιά, βοηθά στο αδυνάτισμα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν είχα στο πρόγραμμα να γράψω! Αλλά το οτι απολαύσαμε αυτή τη λεμονάδα στη βεράντα μας λίγο πριν χαζεύοντας τα όμορφα χρώματα της δύσης με έκανε να[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΥλικά : 1 λίτρο νερό (προτιμήστε φιλτραρισμένο) 1/2 φακελάκι ή περίπου 15 στίγματα κρόκου (saffron) 1/2 λεμόνι (χυμός) 1 αστεροειδή γλυκάνισο 2-3 φακελάκια[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500-700 ml νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο) 2-4 κοφτές κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου ή άλλο γλυκαντικό 500 γρ. καθαρή σάρκα ανανά (χωρίς φλούδα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε διαρκή ανάγκη από ενυδάτωση και δροσιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το δροσερό νερό θα πρέπει να είναι η πρώτη μας επιλογή[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο λικέρ είναι ένα η δύποτο ,όπως επικράτησε να λέγεται,είναι το αλκοολούχο ποτό που φτιάχνεται από την απόσταξη οινοπνεύματος με την προσθήκη γεύσης φρούτων,[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ Πέρισυ δεν είχα προνοήσει και παρέλειψα να φτιάξω παγάκια με χυμό λεμονιού, όπως κάνω συνήθως. Ετσι ήρθε κάποια στιγμή μέσα στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔεν είναι ποτό με αλκοόλ αν και μπορούμε να βάλουμε. Είναι περισσότερο χυμός καρπούζι αλλά είναι πολύ δροσιστικό και είναι και ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα βύσσινα αυτός ο υπόξινος καρπός μου έκλειναν το μάτι από μακριά να πάω να τα μαζέψω μιας και οι φίλοι μας που έρχονται στη λαϊκή φέτος δεν θα έφερναν. Η[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ MOJITO || ΓΡΑΝΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ || ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ Μετά την απίστευτη γρανίτα καρπούζι χωρίς ζάχαρη που σας άρεσε πολύ (η συνταγή βρίσκεται εδώ )[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grBy stiakaki_eva Τώρα που ο καιρός ψυχραίνει και όσο να πεις το Φθινόπωρο είναι πια εδώ, περνάμε από τα κρύα στα ζεστά. Ένα ζεστό ρόφημα το ζητάμε, το έχουμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr