Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
4 κτσ γεμάτες παγωτό (εγώ χρησιμοποίησα βανίλια) 2 μπανάνες 100 γρ φράουλες 1 χούφτα βατόμουρα ή μύρτιλα ή μούρα 1/2 φλ.τσ. γάλα φρέσκο Για την διακόσμηση:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grPumpkin spice latte μοναδική απόλαυση σε ένα ποτήρι! Πολλοί το γνωρίζουμε από την γνωστή, διεθνή αλυσίδα καφέ, που υπάρχει και στην Ελλάδα, και το σερβίρουν.[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/08/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Smoothies σοκολάτας με μπανάνα Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, δροσερό[...]
Πηγή: sintayes.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Τηγανίτες ή κρέπες;;; Ποιά είναι η διαφορά;; Οι τηγανίτες έχουν περισσότερο πάχος από τις κρέπες! Ναι, είναι εξίσου νόστιμες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γρ. αλεύρι 45 γρ. μπέικιν πάουντερ 125 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. γιαούρτι πλήρες 250 γρ. κεράσια κονσέρβα 50 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαι πού δεν τα συναντάς το καλοκαίρι... από ξέχειλες πιατέλες σε όρθια, μοναχικά δαγκώματα, από πουλερικά και χορταστικές σαλάτες μέχρι μαρμελάδες και δροσερά[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πορτοκάλι λατρεύει τη σοκολάτα... η σοκολάτα δεν μπορεί αν κάνει χωρίς το πορτοκάλι! Έτσι σκεφτήκαμε να πάμε αυτό το συνδυασμό ένα βήμα πιο πέρα! Μια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαθώς πλησιάζουν οι γιορτές και το κρύο τσούζει όλο και πιο πολύ, η ανάγκη να γίνουν ορισμένες απλές, καθημερινές συνήθειες ένα τσικ πιο ιδιαίτερες μεγαλώνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]
Πηγή: yumyum.grΣε πρώτη φάση, δοκίμασα να αναμίξω τα υλικά για τη κρέμα στο blender (μυζήθρα, ζάχαρη κλπ). Σε δεύτερη φάση, το blender «ζορίστηκε», «εκνευρίστηκε» και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr160 γρ πάστα αμυγδαλόψιχας (μάρτσιπαν) 400 ml δυνατό κρύο καφέ 2 κ.γ. μέλι 1/2 κ.γ. κανέλα 200 ml κρέμα γάλακτος 8 μπισκοτάκια Amaretti Κόβουμε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι πολύ ωραίο και γευστικό ρόφημα με στηγμ. καφέ και σοκολάτα και από πάνω σαντιγί! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 πρέζες στιγμιαίο καφέ 2 κ.σ. στιγμιαίο κακάο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο ελαφρύ δροσερό απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Η συνταγή είναι δικιάς μου επινόησης. Εσείς απλά δοκιμάστε το!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια σως που ταιριαζει σε ψαρια, σαλατες και λαχανικα Τι χρειαζόμαστε: 125 γρ. μαγιονεζα 125 γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλιες σουπας κετσαπ 1 κουταλια χυμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΔεν πιστεύω να νομίσατε πώς θα έφτιαχνα μονάχα ένα γλυκό με φράουλες αυτό το καλοκαίρι; Φυσικά και όχι. Η εμμονή μου με τις φράουλες είναι τεράστια και η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓιορτινό πλούσιο κέικ από την Αλσατία ΥΛΙΚΑ 150 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ σπασμένα σε μπουκίτσες, 100 γρ. ξανθά, μαλακά σταφιδάκια, 8 κρόκοι αβγών + 5 επιπλέον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣήμερα Παρασκευή, κανονικά θα είχα ένα γλυκό στο Captain Cook, με τόσα γλυκά όμως που φάγαμε όλες αυτές τις μέρες αποφάσισα να το αποφύγω.. Ανταυτού λοιπόν,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr