Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1 κουτ ζάχαρη άχνη, 1 κρόκο αβγού, 25 γρ ουϊσκι, 25 γρ μαδέρα + γάλα Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε. [...]
Πηγή: sidages.grΤο Cocktail της παραμονής είναι εμπνευσμένο από τη χιονόμπαλα... Οι bartenders του Galaxy Bar στο Hilton Athens Hotel μας δίνουν μια ξεχωριστή συνταγή από τη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌταν ένα ποτό τελειώνει κάτι με πιάνει και θέλω να δημιουργήσω κάτι άλλο. Ετσι πρίν απο 5 εβδομάδες πήρα το λικέρ κανέλλα και το έβαλα σε ένα γυάλινο μπουκάλι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνα κοκτέιλ με ουίσκι, ρούμι, ζεστό γάλα, χυμό λάιμ και ζάχαρη. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και εκχύλισμα βανίλιας. Σερβίρετε πασπαλίζοντας την κορυφή με[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γρ. κρέμα γάλακτος 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 1 κούπα ουίσκι 1 κ.γ. στιγμιαίο καφέ 3 κ.γ. κακάο 1 βανίλια σκόνη ή 1 κ.γ. υγρή 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400 γραμ. γάλα καρύδας (full fat) 1 κούπα γάλα αμυγδάλου ή καρύδας (light) 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.γ. κακάο 1/2 κούπα καφέ εσπρέσσο ή φίλτρου 2 βανίλιες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουτί κρέμα καρύδας (400γρ) 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο βρασμένο και καραμελωμένο (dulce de leche) 1 κοφτή κ.σ. στιγμιαίο καφέ 50 γρ. πραλίνα σοκολάτας 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2 άτομα 1/2 φλιτζάνι νερό 1 1/2 φλιτζάνι πλήρες γάλα 2 κουταλάκια κορν φλάουρ 300 γραμμάρια κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας σπασμένη σε κομμάτια 3 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΟ καιρός βάζει τα γκρίζα του. Σε καλεί να γυρίσεις σπίτι, να κολλήσεις τη μύτη σου στο τζάμι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του χώρου σου. Λίγο η διάθεση η[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια ιρλανδικό ουίσκι 400 γραμμάρια ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές της σούπας έτοιμο σιρόπι[...]
Πηγή: sidagi.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣε ποιόν δεν αρέσει αυτό το ποτάκι......πείτε μου....σε ποιόν? Όπως ξέρετε κάποιοι και όσοι δεν ξέρετε ευκαιρία να μάθετε, το κτήμα μας είναι εκτός χωριού.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 300 μλ ουισκυ 200 γρ. μερεντα 100 γρ. ζαχαρη αχνη 100 γρ. γαλα συμπικνωμενο 1 βανιλλινη Βαζουμε ολα τα συστατικα στο μουλτι και ανακατευουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1 κουτ ζάχαρη άχνη, 25 γρ ουϊσκι, 25 γρ μαδέρα, 1 κρόκος αβγού + ζεστό γάλα Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με[...]
Πηγή: sidages.gr