Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Μετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό βύσσινο 1 κιλό ζάχαρη 10 ξύλα κανέλα 1 σακουλάκι γαρύφαλλο 750 ml κονιάκ 125 ml ούζο 125 ml τσίπουρο Δημιουργία Το μυστικό της[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ«Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…» μου λέει η φίλη μου η Sophie, εξ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. «Και γιατί δεν δοκιμάζουμε[...]
Πηγή: pandespani.com“Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…” μου λέει η Sophie, εξ’ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. “Και γιατί δεν δοκιμάζουμε γρανίτα ούζου[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα!!! Σας το είχα υποσχεθεί από χθες κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τα πιο σπάνια πια και πολύ ξεχωριστά λικέρ, που έφτιαχναν παλιότερα οι νοικοκυρές, με βατόμουρα που μάζευαν στους αγρούς. Σήμερα πολύ λίγοι είναι αυτοί που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την τιμή να βρεθώ σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή ξενάγηση για λίγους στα άδυτα της ποτοποιίας METAXA στην Κηφισιά. Οι περισσότεροι το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαλή σας μέρα!!! Σας το είχα υποσχεθεί από χθες κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr