Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Δεν πιστεύω να νομίσατε πώς θα έφτιαχνα μονάχα ένα γλυκό με φράουλες αυτό το καλοκαίρι; Φυσικά και όχι. Η εμμονή μου με τις φράουλες είναι τεράστια και η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια σως που ταιριαζει σε ψαρια, σαλατες και λαχανικα Τι χρειαζόμαστε: 125 γρ. μαγιονεζα 125 γρ. κρεμα γαλακτος 4 κουταλιες σουπας κετσαπ 1 κουταλια χυμο[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 8 φέτες ψωμί από μπόμπα ή λευκό του τοστ 3 αβγά, βρασμένα σφιχτά 4 κ.σ. μαγιονέζα (κατά προτίμηση με ελαιόλαδο) 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κάπαρη 4 ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]
Πηγή: yumyum.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.gr15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.eu5 αυγά 0.5 κούπα μαγιονέζα 0.5 κούπα κέτσαπ 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα αλάτι πιπέρι πάπρικα (για το σερβίρισμα) Οδηγίες Βράζουμε τα αυγά (ο κρόκος να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν αντέχεις τους λεκέδες που αφήνει το νερό πάνω στο ξύλινο τραπεζι σου; Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με το χνούδι στο αγαπημένο σου πουλόβερ; Δεν μπορείς[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr