Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
27/7/15 Η πιο ζηλευτή λεμονάδα με αγγούρι που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με αγγούρια που μου έφεραν από το χωριό, που δίνουν δροσιά και ενυδάτωση και λεμόνια που[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, χωρίς τα σπόρια 1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα Άλλες συνταγές με: πεπόνι ζαχαρούχο γάλα Εκτέλεση Στο μπλέντερ[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά : 500 γ ρ. φρέσκο σπανάκι 250 γρ. καρότα ή γλυκοπατάτες 1 πράσινο μήλ ο 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ή 1-2 κλωνάρια σέλερι 1 λεμόνι ( προαιρετικά ) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο απεριτίβο επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά από τρεις δεκαετίες που η είσοδος στο γεύμα γινόταν απότομα, βιαστικά, πρόχειρα. Ή έστω με περιορισμένες[...]
Πηγή: caruso.grΈνα βήμα πριν την πρωτοχρονιά, πιο γιορτινή ακόμη απ΄ τα Χριστούγεννα, μια που το καλωσόρισμα του νέου χρόνου είναι ιεροτελεστία του καλοπιάσματος. Θέλουμε να[...]
Πηγή: pandespani.comΟ χυμός πατάτας αποτελεί ένα άριστο τονωτικό για την υγεία και το δέρμα Μπορεί να απομακρύνει τις κηλίδες, να θεραπεύσει το δέρμα από το ηλιακό έγκαυμα, να[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr26/9/15 Χαλαρώστε με μια όχι και τόσο γλυκιά παραλλαγή της γνωστής μας σαγκριάς (ή σαγκρίας, πάντα μπερδεύομαι). Λευκή σαγκρία με πεπόνι και αγγούρι, άκρως[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!! More Sharing Services Μπορούν κάποιες τροφές να αποτρέψουν ή να περιορίσουν τις βλάβες που προκαλεί η υπερπαραγωγή[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά λόγω του ήλιου και της θάλασσας. Έτσι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που αναζητάμε την γρήγορη[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr