Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 115 συνταγές
320 ml φρέσκο εσπρέσο 4 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ. κακάο σκόνη 4 μπάλες παγωτό βανίλια 120 ml χυμό ανανά κακάο σκόνη για το γαρνίρισμα Ανακατεύουμε καλά τον καυτό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 500 γραμ.φράουλες 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 φλυτζάνi τσαγιού νερό μισό λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με την ζάχαρη και το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΘησαυρός τα καλοκαιρινά φρούτα.Μπορείς να τα γευτείς στην φυσική τους κατάσταση ,σαν τάρτα,μαρμελάδα ,γλυκό του κουταλιού ,παγωτό και γρανίτες. Πολλά τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1 φλ. τσαγιού νερό 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα μέντας ή δυόσμου 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξύσμα lime (μοσχολέμονο) 1 φλ. τσαγιού φρέσκος χυμός lime[...]
Πηγή: argiro.gr400 ml γάλα φρέσκο 4 μπάλες παγωτό βανίλια 3 φέτες πεπόνι 2 κουταλιές σούπας μέλι 150 γραμμ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ το φρέσκο[...]
Πηγή: argiro.grΔροσιστική και με υπέροχη γεύση... Τι χρειαζόμαστε: 6 ξινόμηλα καθαρισμένα 4 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. μαστίχα υποβρύχιο το χυμό μισού λεμονιού Αλέθουμε στο μπλέντερ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι πιο καλοκαιρινό απο ένα ποτό καρύδας. Αν και το καλοκαίρι αργεί ακόμα...ε...πίνοντας αυτό το κοκτέιλ, το ονειρευόμαστε πιο εύκολα! Τι χρειαζόμαστε: 250 ml.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι φυσικά ταιριάζουν τέλεια μπανάνες, σαν γαρνιτούρα!!! Τι χρειαζόμαστε: 13 κ/σ ταχίνι 9 κ/σ μέλι 6 κρόκοι αυγών (βοιολογικοί, χτυπημένοι) 1 κρέμα γάλακτος 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιά συνταγή για δροσιστική γρανίτα βύσσινο, τώρα που τα βύσσινα είναι στην εποχή τους. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βύσσινο 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. νερό 1 φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό βύσσινο ολόκληρο {με τα κουκούτσια}, ή κεράσια. 1 κιλό ζάχαρη, 2 μέτρια ξύλα κανέλας, 12 κεφαλάκια γαρύφαλλα {μοσχοκάρφια} ολόκληρα, ½ [...]
Πηγή: greekmasa.grΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι όχι από σιρόπι γλυκού του κουταλιού… Όταν έγραψα τη συνταγή για το γλυκό βύσσινο , σημείωσα στον υπότιτλο της ανάρτησης ότι φτιάχνουμε ταυτόχρονα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.com