Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Το συγκεκριμένο λικέρ είναι κάτι σαν τεντούρα. Η Τεντούρα είναι ποτό από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα. Η γιαγιά μου την λέει και μοσχοβολήθρα και είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘες ένα δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που έλεγε ότι αυξήθηκαν οι πωλήσεις της ρακής γιατί οι νέοι τώρα προτιμούν ρακόμελο στις εξόδους τους, θες ένας πρόωρος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 1/2 φλιτζάνι χυμό μήλου 1/4 - 1/2 φλιτζάνι χυμό ροδιού 3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη 1 λίτρο νερό 5 κουταλάκια του γλυκού μαύρο τσάι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓιορτινές συνταγές με κρέας από τον Chef Ανδρέα Γάβρη: χοιρινό καπνιστό με σάλτσα πορτοκάλι και ξερά φρούτα και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα! Ο bartender[...]
12 cl βότκα βανίλια 8 cl άσπρη creme de cacao 16 cl Amarula Cream 40 ml σιρόπι βανίλιας 300 ml χυμός μαρακούγια 160 ml χυμός μήλου 40 ml σιρόπι αμυγδάλου 250[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ βούτυρο 330 γρ ζάχαρη 4 αβγά 1 μπαστουνάκι βανίλια 100 γρ αλεύρι 200 γρ τριμμένα αμύγδαλα 60 ml εσπρέσσο 325 ml χυμό πορτοκάλι 1 πορτοκάλι 9 γρ κορν[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠορτοκαλάδα σιρόπι χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, με φρέσκο χυμό πορτοκαλιών που όταν αραιώνετε με νερό ή σόδα ξεπερνά την γεύση της εμπορικής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ ρόφημα κακάο με αρώματα που σπάνε...μύτες! Τι χρειαζόμαστε: 1 μπρικάκι νερό 1 γεμάτο κ.γλ. κακάο σκόνη 1 ξυλάκι κανέλας κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙσως το πιο αρωματικό λικέρ που υπάρχει!Αξίζει να το γευστείς..! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κουμ κουάτ 700 εως 1000 γρ. ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό σας αρέσει) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο, δροσερό, σπιτικό αναψυκτικό χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με αληθινά πορτοκάλια!!! Τι χρειαζόμαστε: Ξύσμα από 6 πορτοκάλια 500 ml νερό 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πολύ ωραίο και γευστικό ρόφημα με στηγμ. καφέ και σοκολάτα και από πάνω σαντιγί! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 πρέζες στιγμιαίο καφέ 2 κ.σ. στιγμιαίο κακάο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λέξη mojito είναι υποκοριστικό του mojo.Στην κουζίνα της Κούβας ή λέξη mojo χρησιμοποιείται για σάλτσες που φτιάχνονται με σκόρδο, ελαιόλαδο και χυμό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΆλλη μια διάσμη tv Chef που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων στην Αμερική να ασχοληθούν με την κουζίνα. Το ιταλοφερμένο όνομά της μας ενέπνευσε να βρούμε μια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα υπέροχο και λαμπερό λικέρ που παραδόξως βγαίνει μέσα από την μελαγχολία του φθινοπώρου!! Ομως εμείς σήμερα, χωρίς καμία μελαγχολική διάθεση, κερνάμε![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Mussel pop-ups 10 μύδια με το κέλυφος 40 γρ. χτένια 10 γρ. φινόκιο ψιλοκομμένο 5 ml ελαιόλαδο 40 γρ. μάγκο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 φύλλα ρόκα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami