Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
1 κιλό βύσσινα (χωρίς το κουκούτσι) 1 κιλό ζάχαρη 3 ξύλα κανέλας 1 κ.σ. γαρύφαλλο μπράντι ή κονιάκ Βάζουμε σε μεγάλο αποστειρωμένο βάζο τα βύσσινα με τη[...]
Πηγή: cooklos.grΗ Τεντούρα είναι ένα παραδοσιακό Πατρινό ηδύποτο , με πολύ σκούρο καφεκόκκινο χρώμα, γλυκιά γεύση και υπέροχο άρωμα. Φτιάχνεται με εκχύλιση κανέλλας,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) χυμός από 1/2 λεμόνι 2 μεζούρες άπρικοτ μπράντι χυμός από 1/2 λάιμ 1 κουτ ζάχαρη Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε. [...]
Πηγή: sidages.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 2/3 ουϊσκι, 1/6 πίτς μπράντυ, 1/6 κρέμ ντε κακάο Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.
Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 τσέρθ μπράντυ, 1 μπράντυ, χυμό 1/2 λεμονιού, 1 κουτ ζάχαρη Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.
Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 μπράντυ, 1/2 άπλ μπράντυ, 1/2 τρίπλ σέκ, χυμός 1/2 λεμονιού, 1 κουτ ζάχαρη Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε. [...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) χυμός 1/2 λεμονιού, 1 κουτ ζάχαρη, 2 τζίν, 1/2 τσέρυ μπράντυ Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με φρούτα εποχής [...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 κανάτας κόκκινο κρασί, κουαντρό,κονιάκ, ρούμι, σόδα, τσέρυ μπράντυ, ζάχαρη Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με[...]
Πηγή: sidages.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 κανάντιαν, 1/2 μπράντυ, 1/2 λάιμ, 1 κουτ σμέουρο Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.
Τις τελευταίες μέρες μαθαίνετε φαντάζομαι τα νέα για το νησί μου, από την τηλεόραση δυστυχώς. Η Ζάκυνθος που ξέραμε όλοι, το νησί που έγινε 2η πατρίδα μου, δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα σας κερνάμε δύο διαφορετικά λικεράκια! Ένα λικέρ με άρωμα εσπεριδοειδών αλλά και ένα λικέρ κανέλας σαν την πατρινή τεντούρα, που μου αρέσει παρά πολύ.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: • 1 κιλό κυνόροδα • 300 γρ. ζάχαρη καστανή ή λευκή • ½ ξυλάκι κανέλα • 3 γαρύφαλα • ψιλoκομμένη φλούδα από μισό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά: • 1 κιλό κυνόροδα • 300 γρ. ζάχαρη καστανή ή λευκή • ½ ξυλάκι κανέλα • 3 γαρύφαλα • ψιλoκομμένη φλούδα από μισό[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την τιμή να βρεθώ σε μια ιδιαίτερη νυχτερινή ξενάγηση για λίγους στα άδυτα της ποτοποιίας METAXA στην Κηφισιά. Οι περισσότεροι το[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό κράνα 1 κιλό ζάχαρη 3 ξύλα κανέλας (προαιρετικά) 1 κ.σ. γαρίφαλο (προαιρετικά) μπράντι ή κονιάκ Βάζουμε σε μεγάλο αποστειρωμένο βάζο τα κράνα με τη[...]
Πηγή: cooklos.grΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 1 άτομo 100 γραμμάρια μπράντι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού θρυμματισμένο πάγο φλούδα λεμονιού 37 1/2 γραμμάρια κουαντρώ 75 γραμμάρια χυμό λεμόνι Εκτέλεση Χτυπάτε[...]
Πηγή: sidagi.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 κουτ ζάχαρη άχνη, 1/2 λεμόνι, 1 μπράντυ + σόδα Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.