Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Κάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή, που θέλει το παγωμένο τσάι της. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και όλοι γευστικοί, για όσους βαριούνται το τσάι, αλλά θέλουν τα ωφέλη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΘέλετε ένα γρήγορο λικέρ;;; Πιο γρήγορο δεν νομίζω ότι γίνεται!!! Λικέρ κανέλας!!! Μέσα σε 4-5 μέρες είναι έτοιμο!!! Αρωματικό και πολύ εύγευστο!! Θα μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια το λικέρ από ΚΡΑΝΑ: - 1 κιλό κράνα - 1 κιλό ζάχαρη - 1/2 λίτρο άσπρο κονιάκ - 1/2 λίτρο σκούρο κονιάκ - 4-5 γαρύφαλλα - 2 ξυλάκια κανέλας - 1 γυάλινο βάζο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα μυρωδάτο λικέρ, φτιαγμένο με φρέσκα, πράσινα καρύδια και Κονιάκ και αρωματισμένο μόνο με γαρίφαλα. Το έχει φτιάξει η χρυσοχέρα η αδελφούλα μου! Όταν μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΘες ένα δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που έλεγε ότι αυξήθηκαν οι πωλήσεις της ρακής γιατί οι νέοι τώρα προτιμούν ρακόμελο στις εξόδους τους, θες ένας πρόωρος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦωτογράφηση και σύνθεση από το σύζυγο Να σας κεράσω ένα λικεράκι μιας και γλυκά προς το παρόν δεν...... Οι ετοιμασίες για το μπαζάρ είναι στο φόρτε τους κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι η εποχή, που θέλει το παγωμένο τσάι της. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και όλοι γευστικοί, για όσους βαριούνται το τσάι, αλλά θέλουν τα ωφέλη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟ Δημήτρης μου προχθές μου έφερε απο την Έδεσσα βύσινα που μου αρέσουν και σαν φρούτο, μα ήτανε πολλά και σίγουρα θα χαλούσαν .Σκέφτηκα λοιπόν οτι καιρό έχω[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤο λικέρ που βλέπετε δεν είναι απλά βιολογικό, αλλά είναι από άγρια βατόμουρα που μαζέψαμε σαν καλές νοικοκυρές με τα χεράκια μας, από το χωριό μας στη[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΤο συγκεκριμένο λικέρ είναι κάτι σαν τεντούρα. Η Τεντούρα είναι ποτό από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα. Η γιαγιά μου την λέει και μοσχοβολήθρα και είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφιερωμένη στη Sitronella αλλά και στον GreekLoverBoy, δύο διαφορετικές σχολές «λικεροποιών». Τα βερύκοκα πρέπει να είναι ώριμα αλλά γερά, σε καλή κατάσταση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τα κυδώνια μπορούμε να φτιάξουμε δύο γευστικότατα λικέρ, που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαφέρει στο χρώμα, αλλά και στη γεύση. Έτσι, αν ψήσουμε πρώτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή χρονιά! Λικεράκι η πρώτη συνταγή για την καινούρια χρονιά, έτσι για το καλό! Η διαδικασία βέβαια ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, αλλά επειδή τα μανταρίνια θα τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 κιλό ζάχαρη 500 ml ή 2 κούπες νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο) 10 μεγάλα χονδρά κομμάτια κανέλας χονδρο-σπασμένα στο γουδί 10 καρφάκια γαρίφαλα 10[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΟ δυόσμος αυτή την εποχή είναι στα απάνω του και για αρκετό διάστημα ακόμη, μπορούμε να τον ευχαριστηθούμε στο φαγητό, να τον αποξηράνουμε για το χειμώνα, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣήμερα σας κερνάμε δύο διαφορετικά λικεράκια! Ένα λικέρ με άρωμα εσπεριδοειδών αλλά και ένα λικέρ κανέλας σαν την πατρινή τεντούρα, που μου αρέσει παρά πολύ.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Σας το είχα υποσχεθεί από χθες κι εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Μεθυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσουμε με το σημερινό λικέρ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr