Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Το λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠέρυσι η Ξανθή , ξέροντας ότι με ενδιαφέρουν τα φρούτα του δάσους για πειράματα με λικέρ και γλυκά κουταλιού, μου είχε στείλει διάφορα φρουτάκια από τα μέρη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό βύσσινο (περίπου 650 γρ. καθαρό βάρος φρούτου) 250 γρ. ζάχαρη 250 ml νερό 1 φύλλο ζελατίνη 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού Εκτέλεση:[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Hi everybody! Κάποιοι γυρίζουν από τις διακοπές, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι δεν έφυγαν καθόλου, έτσι κι αλλιώς για τη χώρα μας το Καλοκαίρι (από καιρό[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤί να ζητήσει κανείς μ' αυτόν τον καύσωνα... παρά μια δροσιστική λεμονάδα. Υπέροχη και γεμάτη παγάκια κίτρινη σαν το λεμόνι ή ροζ λεμονάδα του ονείρου σαν ροζ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ...να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα ...γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά από το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο χωριό μου υπάρχουν πάρα πολλές αφροξυλιές (τοπική ονομασία) ή σαμπούκος περισσότερο γνωστό, οι οποίες δεν αξιοποιούνται ποτέ από κανέναν. Πέρσι κάτι μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΝα σας δροσίσω για το καλό του μήνα??? Καλό μήνα μπλογκοπαρεούλα και καλά να περνάτε είτε είστε σε διακοπές, είτε δεν είστε! Μαζί με τη λεμονάδα είναι ίσως[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜιά συνταγή για δροσιστική γρανίτα βύσσινο, τώρα που τα βύσσινα είναι στην εποχή τους. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βύσσινο 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. νερό 1 φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό βύσσινο ολόκληρο {με τα κουκούτσια}, ή κεράσια. 1 κιλό ζάχαρη, 2 μέτρια ξύλα κανέλας, 12 κεφαλάκια γαρύφαλλα {μοσχοκάρφια} ολόκληρα, ½ [...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν καταλήξω σε αυτή τη συνταγή, διάβασα ένα σωρό άλλες, έψαξα στο διαδίκτυο, το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και κατέληξα στην παλιά καλή εκδοχή: θα φτιάξω το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαλό καλοκαίρι! Επιτέλους, το ημερολόγιο γράφει Ιούνιος... Τον αγαπώ τον Ιούνιο. Ειδικά όταν ξεκινάει με τριήμερο... Και ποιος δεν έχει ανάγκη από ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΈνα από τα πιο γευστικά και αρωματικά λικέρ που υπάρχουν, μετά το βύσσινο που για μένα είναι το κορυφαίο, εύκολο και γρήγορο. Φτιαγμένο με φρέσκες φράουλες και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒανίλια ( υποβρύχιο συνταγή) Βρήκα πολλές στο internet αλλά τελικά κατέληξα σ’ αυτή της φίλης μου Eri του Captain Cook γιατί δεν μ’ αρέσει η[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr