Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Κείμενο: Νίκος Μαούνης Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν ήμουν αυτό που λένε fan του κοκτέιλ. Μη σας πω και των σκληρών ποτών. Άσε δε που το Negroni δεν το[...]
Πηγή: caruso.grAπ’ τα 18 μου, που νομίμως απολαμβάνω αλκοολικά ποτά, έχουν περάσει 40 χρόνια και στη διάρκειά τους έχω περάσει από αμέτρητα μπαρ, πολλά απ’ αυτά στην Αθήνα[...]
Πηγή: caruso.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ καιρός βάζει τα γκρίζα του. Σε καλεί να γυρίσεις σπίτι, να κολλήσεις τη μύτη σου στο τζάμι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του χώρου σου. Λίγο η διάθεση η[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣε ποιόν δεν αρέσει αυτό το ποτάκι......πείτε μου....σε ποιόν? Όπως ξέρετε κάποιοι και όσοι δεν ξέρετε ευκαιρία να μάθετε, το κτήμα μας είναι εκτός χωριού.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘέλω να σας πω, ότι διασκέδασα και χαμογελούσα κάθε φορά που έμπαινε ένα σχόλιο στο ποστ με το κουίζ. Θέλω επίσης να σας πω ότι δεν τα βρήκε κανένας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ Δημήτρης μου προχθές μου έφερε απο την Έδεσσα βύσινα που μου αρέσουν και σαν φρούτο, μα ήτανε πολλά και σίγουρα θα χαλούσαν .Σκέφτηκα λοιπόν οτι καιρό έχω[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤο περγαμόντο σαν δέντρο ανήκει στα εσπεριδοειδή, για άλλους θεωρείται μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών και για άλλους εμβολιασμός από πορτοκάλι και λεμόνι. Όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr“Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…” μου λέει η Sophie, εξ’ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. “Και γιατί δεν δοκιμάζουμε γρανίτα ούζου[...]
Πηγή: caruso.gr