ευκολη ζυμη κουρου | νηστιμα κεικ | γλυκο με ζελε λεμονι και γιαουρτι | τι σαλτσα ταιριαζει με γαλοπουλα | glika ψηγειου | μαρμελαδα χωρις ζαχαρη παρλιαρος | καναπεδακια συνδυασμό
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις ρακι πιπεριτσα φραγκοσταφυλα σφολιατα

Βρέθηκαν 226 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εφτά

Λίγο καιρό πριν, με προσκάλεσαν τρεις bloggers, η Vanessa , η Nicole και η Nancy , να συμμετάσχω στο My 7 Links Project (ας το ονομάσω στα ελληνικά "Η λίστα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
2013

2 κομμάτια τζίντζερ των 2 εκ. περίπου 20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 20 ml φυσικός χυμός ρόδι (στύβουμε ρόδια στον στύφτη) 10 ml triple sec ή Cointreau ή Grand[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μεξικάνικο Chili Con Carne

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο   1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα)  2 έως 4[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Σπιτική Λεμονάδα

Οταν κάνει πολύ ζέστη, η μπύρα δεν είναι ικανή να με ξεδιψάσει, ίσα ίσα τότε είναι που ο οργανισμός μου ζητάει και μια λεμονάδα σπιτική. Οπως έγινε πριν από[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
«Σπαγκέτι» από κρόκο αυγού[...]

φωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
....και Τυχερή Πρωτοχρονιά

Στην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Αυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Λικέρ Βύσσινο λιαστό

Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
καλημέρα με κοκτέιλ....

καλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα.. όμορφη ημέρα ειδικά για αυτούς που δεν δουλεύουν Σάββατο... εδώ στην Πάτρα όλα πάνε καλά... χάθηκα αλλά λίγο το καλοκαίρι, λίγο[...]

Πηγή: nostimotato.blogspot.gr
Γευσιγνωσία στα TGI  FRIDAYS

Τις τελευταίες μέρες λόγω προσωπικών - οικογενειακών θεμάτων δεν υπάρχει διάθεση για αναρτήσεις αλλά ούτε και παρακολούθηση καν. Επιπλέον είμαι πολύ[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Λικέρ μέσκουλες-μούσμουλα

Μπορεί να συγκέντρωσα 50 συνταγές για διαφορετικά λικέρ στο βιβλίο μου " Λικεράκια και σερμπέτια " όμως, όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω σταματήσει να[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
η κουζίνα της Σμύρνης από ‘το τετράδιο της[...]

Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς  με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]

Πηγή: pandespani.com
Μεθυσμένα

Γι' αυτή την ... συνταγή χρησιμοποιούμε παιδικά ζελεδάκια, που βρίσκουμε στα σούπερ-μάρκετ, σε σχήμα "σκουληκιού". Τακτοποιούμε τα "σκουληκάκια" σε ένα[...]

Πηγή: teleialysh.blogspot.gr
sex on the beach… ;-)

Το καλοκαίρι του 1983, ο Mathias, μελαχροινός bartender στη hot διαστάρωση σέξι μπικίνι και γραμμωτών κοιλιακών, απολάμβανε την καλοκαιρινή δουλειά του στο[...]

Πηγή: pandespani.com
Limoncello

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το έφτιαξα και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα φτιάξει μέχρι τώρα. Ίσως γιατί όσες συνταγές εύρισκα ήταν όλες τόσο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Φράουλα λικέρ παραδοσιακό

Ένα από τα πιο γευστικά και αρωματικά λικέρ που υπάρχουν, μετά το βύσσινο που για μένα είναι το κορυφαίο, εύκολο και γρήγορο. Φτιαγμένο με φρέσκες φράουλες και[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μαργαρίτα κλασική και πορτοκαλένια

50 ml* τεκίλα, λευκή ή κίτρινη 20 ml Cointreau (ή λικέρ triple sec της αρεσκείας μας) 40 ml φυσικός χυμός λάιμ 10-20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης** (ανάλογα με το[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy