Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 226 συνταγές
Λίγο καιρό πριν, με προσκάλεσαν τρεις bloggers, η Vanessa , η Nicole και η Nancy , να συμμετάσχω στο My 7 Links Project (ας το ονομάσω στα ελληνικά "Η λίστα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κομμάτια τζίντζερ των 2 εκ. περίπου 20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 20 ml φυσικός χυμός ρόδι (στύβουμε ρόδια στον στύφτη) 10 ml triple sec ή Cointreau ή Grand[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟταν κάνει πολύ ζέστη, η μπύρα δεν είναι ικανή να με ξεδιψάσει, ίσα ίσα τότε είναι που ο οργανισμός μου ζητάει και μια λεμονάδα σπιτική. Οπως έγινε πριν από[...]
Πηγή: cooktherapy.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grκαλημέρα!!! Παρασκευή σήμερα.. όμορφη ημέρα ειδικά για αυτούς που δεν δουλεύουν Σάββατο... εδώ στην Πάτρα όλα πάνε καλά... χάθηκα αλλά λίγο το καλοκαίρι, λίγο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λόγω προσωπικών - οικογενειακών θεμάτων δεν υπάρχει διάθεση για αναρτήσεις αλλά ούτε και παρακολούθηση καν. Επιπλέον είμαι πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜπορεί να συγκέντρωσα 50 συνταγές για διαφορετικά λικέρ στο βιβλίο μου " Λικεράκια και σερμπέτια " όμως, όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω σταματήσει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΓι' αυτή την ... συνταγή χρησιμοποιούμε παιδικά ζελεδάκια, που βρίσκουμε στα σούπερ-μάρκετ, σε σχήμα "σκουληκιού". Τακτοποιούμε τα "σκουληκάκια" σε ένα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤο καλοκαίρι του 1983, ο Mathias, μελαχροινός bartender στη hot διαστάρωση σέξι μπικίνι και γραμμωτών κοιλιακών, απολάμβανε την καλοκαιρινή δουλειά του στο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το έφτιαξα και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα φτιάξει μέχρι τώρα. Ίσως γιατί όσες συνταγές εύρισκα ήταν όλες τόσο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο γευστικά και αρωματικά λικέρ που υπάρχουν, μετά το βύσσινο που για μένα είναι το κορυφαίο, εύκολο και γρήγορο. Φτιαγμένο με φρέσκες φράουλες και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr50 ml* τεκίλα, λευκή ή κίτρινη 20 ml Cointreau (ή λικέρ triple sec της αρεσκείας μας) 40 ml φυσικός χυμός λάιμ 10-20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης** (ανάλογα με το[...]
Πηγή: gastronomos.gr