Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Τις παλιές συνταγές θα πρέπει να τις θυμόμαστε που και που ετσι για να ξεφεύγουμε λιγάκι απο τον ιλιγγιώδη ρυθμό της εποχής. Μια συνταγή για το χωνευτικό μας[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο απεριτίβο επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά από τρεις δεκαετίες που η είσοδος στο γεύμα γινόταν απότομα, βιαστικά, πρόχειρα. Ή έστω με περιορισμένες[...]
Πηγή: caruso.grΑπό τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα βήμα πριν την πρωτοχρονιά, πιο γιορτινή ακόμη απ΄ τα Χριστούγεννα, μια που το καλωσόρισμα του νέου χρόνου είναι ιεροτελεστία του καλοπιάσματος. Θέλουμε να[...]
Πηγή: pandespani.com100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚάποιοι άνθρωποι ασχολούνται σοβαρά με το ζώδιο τους και τις πλανητικές επιρροές και κάποιοι άλλοι απλά το διασκεδάζουν, είτε ανήκετε στην μία κατηγορία είτε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 8-10 άτομα Για τη φράουλα με βασιλικό 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική 1 φλιτζάνι νερό 1 κιλό φράουλες, πλυμένες και κομμένα σε φέτες 3/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: sidagi.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΙΚΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Η παρατεταμενη καλοκαιρια φετος ευνοησε ιδιαιτερα τους βασιλικους, που ακομη και τωρα - μεσα Νοεμβριου - συνεχιζουν να ειναι καταπρασινοι! Αφου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο καιρό πριν, με προσκάλεσαν τρεις bloggers, η Vanessa , η Nicole και η Nancy , να συμμετάσχω στο My 7 Links Project (ας το ονομάσω στα ελληνικά "Η λίστα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr