Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠέρνουμε περίπου 400 γρ. χρωματιστά καραμελάκια και τα χωρίζουμε, ανάλογα με το χρώμα. Χρειαζόμαστε περίπου 60 καραμελάκια από κάθε χρώμα.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1 μπουκάλι κόκκινο κρασί με σώμα, κατά προτίμηση Burgundy ή Merlot ή Pinot Noir, 1/2 πορτοκάλι στο οποίο έχετε καρφώσει με 5 - 8 γαρύφαλλα απ’ έξω 1 πορτοκάλι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜπορεί να έχει πάγο και να σου θυμίζει καλοκαίρι, είναι όμως ότι πρέπει για τους φθινοπωρινούς μήνες. Θα ετοιμάσεις ζεστό σιρόπι από ζάχαρη και cranberries[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠέρνουμε περίπου 400 γρ. χρωματιστά καραμελάκια και τα χωρίζουμε, ανάλογα με το χρώμα. Χρειαζόμαστε περίπου 60 καραμελάκια από κάθε χρώμα.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euτάρτα λεμονιού I’m a sweet eater. I love lemon pie and sweet potato pie.Claude Williams When life hands you lemons, make lemonade. Then, find someone whose[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γρανίτα είναι αγαπημένο ρόφημα μικρών και μεγάλων, αλλά πολλές φορές, απoφεύγουμε να την παραγγείλουμε, λόγω της υψηλής τιμής, που ξεκινάει από 4€ και[...]
Πηγή: ediva.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grAmaro (πικρό) και Amore (αγάπη) δυό λέξεις σχεδόν ομόηχες , που αντικατοπτρίζονται στο κλασσικό ιταλικό λικέρ amaretto . Γ λυκόπικρο και μυρωδάτο σαν την[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΌταν μας κάλεσαν στο Gaspar στο Φάρο Νέου Ψυχικού για να δοκιμάσουμε το μενού, πρέπει να σας πω πως ενθουσιάστηκα. Γιατί το μαγαζί που άνοιξαν οι γνωστοί για[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι πού δεν τα συναντάς το καλοκαίρι... από ξέχειλες πιατέλες σε όρθια, μοναχικά δαγκώματα, από πουλερικά και χορταστικές σαλάτες μέχρι μαρμελάδες και δροσερά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤί να ζητήσει κανείς μ' αυτόν τον καύσωνα... παρά μια δροσιστική λεμονάδα. Υπέροχη και γεμάτη παγάκια κίτρινη σαν το λεμόνι ή ροζ λεμονάδα του ονείρου σαν ροζ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr