Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά (για 8 άτομα) 350 γρ. μαύρη σοκολάτα (55-60% κακάο) σε κομματάκια, 4 αβγά, χωρισμένα + 2 ασπράδια, 2 κουταλιές λικέρ πορτοκάλι, 1/4 φλ. ζάχαρη, 2/3 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comαπεριτίφ κιρ ρουαγιάλ – Kir Royal με Prosecco Μια ερωτική συνεύρεση δεν μπορεί παρά ν’ αρχίσει με το καλύτερο κάρμα. Εν προκειμένω, την απόλαυση της σύζευξης[...]
Πηγή: pandespani.comΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, περισσότεροι από 1.000 chefs θα επιμεληθούν τα ισάριθμα menu δείπνων που θα[...]
Πηγή: foodtrails.grΑχ! Ιστορία μου, αμαρτία μου! Δεν υπάρχει άτομο από 18-98 ετών που να μη μου έχει κάνει αυτή την ερώτηση. Και με τα δίκια σας δηλαδή, γιατί γίνεται καλή παρέα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚοκτέιλ τύπου γρανίτα, με λεμόνι και τεκίλα! Τι χρειαζόμαστε: 1lt νερό 200γρ.ζάχαρη χυμό και ξύσμα από 2-3 limes ή λεμόνια 9κουτ.τεκίλα* 2-3κουτ. Grand[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σαμπάνια είναι συνυφασμένη με τις γιορτές, πόσο μάλλον με τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν! Ένα μπουκάλι σαμπάνιας, που ανοίγει με το γνωστό κρότο δίνει το[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο διάσημο ιταλικό λικέρ, τώρα μπορουμε να το φτιάξουμε και εμείς!!!! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ροφήματα - Ποτά Όλες οι συνταγές 30 ανθη σαμπουκο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ σαμπάνια είναι συνυφασμένη με τις γιορτές, πόσο μάλλον με τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν! Ένα μπουκάλι σαμπάνιας, που ανοίγει με το γνωστό κρότο δίνει το[...]
Πηγή: omanoclock.grPost Views: 86 Η γρανίτα στα ιταλικά ή granite στα γαλλικά είναι το «ξαδερφάκι» τον σορμπέ. Γίνεται με όξινα φρούτα και κρασί ή σαμπάνια. Χάρη στη μικρή[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΓια τη γιαγιά μου η μαγειρική και τα τραπέζια ήταν σημαντικά στην επιτυχία μίας σχέσης ερωτικής, οικογενειακής, φιλικής. Δεν ήξερε από εντυπωσιακά στολίσματα[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΈνα υπέροχο και λαμπερό λικέρ που παραδόξως βγαίνει μέσα από την μελαγχολία του φθινοπώρου!! Ομως εμείς σήμερα, χωρίς καμία μελαγχολική διάθεση, κερνάμε![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι γλυκές, είναι ζουμέρες και τραγανές ταυτόχρονα, έχουν το τέλειο χρώμα και το τέλειο άρωμα, με λίγα λόγια οι φράουλες είναι οι βασίλισσες της άνοιξης. Κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καιρός βάζει τα γκρίζα του. Σε καλεί να γυρίσεις σπίτι, να κολλήσεις τη μύτη σου στο τζάμι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του χώρου σου. Λίγο η διάθεση η[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΤι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσάς αλήθεια; Γιατί για μένα πιστεύω να είναι ξεκάθαρο πια... Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικές φωνές που χαίρονται με το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΒ. Λορεντζάτος 4:03 μ.μ. (Πριν από 7 ώρες) προς Εμένα Φτιάξτε το πιο γιορτινό κοκτέιλ ακολουθώντας τις συμβουλές του πιο ταλαντούχου -και αγαπημένου μας- σεφ[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά καρπούζι: 400 γρ., χωρίς φλούδα και κουκούτσια πεπόνι: 400 γρ., χωρίς φλούδα και κουκούτσια μέλι: 8 κουταλιές της σούπας λεμόνι: 1, ο χυμός και το ξύσμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΌταν ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση ότι ένας από τους λόγους που προτιμώ την μαρμελάδα φράουλα αραιή είναι για να χρησιμοποιώ το σιρόπι που απομένει, το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 κομμάτια τζίντζερ των 2 εκ. περίπου 20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 20 ml φυσικός χυμός ρόδι (στύβουμε ρόδια στον στύφτη) 10 ml triple sec ή Cointreau ή Grand[...]
Πηγή: gastronomos.grΣτα ισπανικά η λέξη mojar σημαίνει μουσκεύω ενώ στα αφρικανικά η λέξη mojo σημαίνει κάνω μάγια. Ποια από τις δύο ισχύει δεν γνωρίζω αλλά αυτές είναι οι δύο[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν από λίγο καιρό είχα αναφέρει ότι θα βάλω ένα ποστ για τις φράουλες και τις φραουλιές . Καθυστέρησα λίγο, γιατί η φωτογράφιση έγινε σε τρία στάδια,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr500 ml σαμπάνια ροζέ ή λευκή ξηρή (brut) 300 ml νερό 100 γρ ζάχαρη 1 πορτοκάλι 0.5 λεμόνι Οδηγίες Σε μια μικρή κατσαρόλα (κατα προτίμηση ανοξείδωτη)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr