Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κοτόπουλο 2 λουκάνικα χωριάτικα 2 σκ. σκόρδο 2 ξερά κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 1 κ. σ. πελτέ 2 φλ. ρύζι 1 κ.σ. πάπρικα 1 ½ φλ. ζωμό ή[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κομμάτι πράσο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 1½ κιλό 1/2 κιλό ρύζι Καρολίνα 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλινο χυμός από 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση 1. Βράζουμε σε βαθιά[...]
Πηγή: argiro.gr2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 6 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη 2 φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/4/φλ. ελαιόλαδο 2 1/2 φλ. σιτάρι μουσκεμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. μανιτάρια διάφορα ψιλοκομμένα σε φέτες 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί[...]
Πηγή: argiro.gr1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια 250 γρ.[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλ. αρακάς 2 καρότα ψιλοκομμένα 200 γραμμ. τρυφερά φασολάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ½ κοτόπουλο 2 λουκάνικα χωριάτικα 2 σκ. σκόρδο 2 ξερά κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 1 κ.σ. πελτέ 2 φλ. ρύζι 1 κ.σ. πάπρικα 1 ½ φλ. ζωμό ή[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. μανιτάρια (ασπρομανίταρα) 1 ξερό κρεμμύδι 2 φλ. πλιγούρι 1 κ.σ. πελτέ 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 4 φλ. ζωμό λαχανικών (ζεστό) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr