Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 100 συνταγές
Καλή σας μέρα! Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν φορές που ο χρόνος με κυνηγάει ανελέητα, που νιώθω άκεφη και δεν έχω διάθεση για μαγειρική και όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr400 γρ. ασιατικό μακρύκοκκο ρύζι, π.χ. ρύζι γιασεμιού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 αυγά 100 ml. σουσαμέλαιο αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Βάζουμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook350 γρ. ρύζι μακρύκοκο 1 δαφνόφυλλο 80 ml ελαιόλαδο + 2 κουτ. σούπας επιπλέον 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους 1 μελιτζάνα[...]
Πηγή: gastronomos.grΣυνταγή: σεφ Δημήτρης Καραγιάννης / Boschetto Υλικά (για 1-2 άτομα) Ζωμός σουπιάς 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλησπέρα σας!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες Γεωργίες και Γιώργους, και του χρόνου με υγεία και χαρά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στον γαμπρό μου, να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεύουμε την Κινέζικη Κουζίνα, τα αρώματά της, τους ιδιαίτερους συνδυασμούς φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών που χρησιμοποιεί και τις γευστικότατες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.gr